reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Zakupy***

A ja uwielbiam buciki i w chłodniejsze dni wydaja mi sie odpowiedniejsze niż skarpetki - czasem poprostu w skarpetkach samych jest za zimno a w lato pewnie że bose stópki lepsze :laugh: :laugh: :laugh:
A poza tym ślicznie wygladaja i ... je uwielbiam poprostu ::) ::) ::) :p :-[ :-[ :-[

reklama
zgdzadza się dziewczyny fajny ten tygrysek ale szkoda że Ewa go wcześniej nie dostała ;) (koleżanka kupiła go jak tylko Ewa się urodziła ale niestety tak długooooo do nas jechała ) teraz jak ją na nim położe to ją denerwuje bo nie ma jak na boczki się przekręcać pewnie jak będzie starsza to będzie go ciągała i myśle że za tą cene można by było cos fajniejszego kupić ale ja wybredna nie dosyć że dostałam to jeszcze marudze :p no ale pasuje mi kolorystycznie do pokoju ;D i bardzo ładnie wygląda ;D

Joeey, Gabi, Magi krzesełka fajowe :) My dziś wybiramy się w poszukiwaniu krzesełka i fotelika :) Mam nadziję, że uda nam się kupic w dobrej cenie, bo jak nie to Allegro :)

Zdanka tygrysek czadowy, a poza tym darowanemu koniowi nie zagląda się w zęby ;)

A ja poszukuje takiego wozka - i chyba kupie dopiero we Włoszech... Tylko juz tego koloru nie produkują a w W-wie już ich nie ma....  :( jak nie to zdecyduje sie na inny kolor - niby nic takiego ale jest świetny na żywo: to leciutka parasolka rozkładana na płasciutko i ma wszystko co trzeba... cena niestety nie jest niska - we Wloszech sporo tańsze sa te wózki. Także do samolotu wsiąde bez wózka.

No i dupa :( :( Nie kupiliśmy ani fotelika ani krzesełka :( Ceny takie że szok :( No nic, jutro podejście numer dwa, bo wczoraj tylko 2 sklepy zdążyliśmy obskoczyć :(

Zdanka śliczny tygrysek :laugh: ale Ewunia ma hojnych sponsorów ;) ;D no i klocuszki bardzo fajne, ale czy Ewa już sie nimi bawi czy tylko bierze je do buzi??? bo chyba jeszcze nie wkałada w te dziurki? :p

Magi Oliwcia tez ma fajne krzesełko :)

Karina bardzo fajny wózek :) a ile on u nas kosztuje?

Zdanka - fajnie że Ewa dostaje takie prezenty, u nas raczej na porządku dziennym są prezenty- gryzaczki, grzechotkii i ciuszki- szkoda... Jeszcze nie dostaliśmy żadnej drozszej zabawki :-[ - sami musimy inwestowac albo moja mama sypnie troszke kaski na wydatki Gabrysi.

Paula - jest niestety drogi w granicach 1150- 1400 w zaleznosci od sklepu, ale sprzedam Mutsy i bedzie jak znalazl. Wole miec jeden porzadny, uniwersalny wozek.

reklama
Fajny wozio Karina  ;D

u nas tez zabawek Oskarek nie dostaje zreszta wogole nic nie dostaje  :p moi rodzice daja kaske a tescoiwie kupili jeden komplecik i trabke do roweru  :p

a ja kupilam Oskarkowi tego piesia
106731291

i jest boski Oskarek tak slicznie do niego lapki wyciagal w sklepie ze nie moglam i musialam kupic  ::) ;D

Do góry