reklama
Joeey szlafroczek nie za czesto zakładamy czasem jak ciensze ubranko to zdazy sie ze do spania Maksio w nim pójdzie, czasem po kompieli....ale to raczej bajerek niz praktyczna rzecz dla takich szkrabów...ale Zgredek bardzo go lubi i chyba faktycznie sa takie same tylko kolorek inny
Natalko sliczny termoforek i moim zdaniem to przydatna rzecz bo i na kolki lżejsze pomagał i czasem na czkawke tez pomoze
a my mamy taki:
http://www.allegro.pl/item86241702_sheepworld_nici_termofor_na_zime_super_prezent.html
Natalko sliczny termoforek i moim zdaniem to przydatna rzecz bo i na kolki lżejsze pomagał i czasem na czkawke tez pomoze
a my mamy taki:
http://www.allegro.pl/item86241702_sheepworld_nici_termofor_na_zime_super_prezent.html
Nathalie
Fan(ka)
Gabi kupiłam go na allegro http://www.allegro.pl/item87575861_super_termofor_dla_twojego_malenstwa.html
paaricia
Fanka BB :)
Powalajace te termoforki! Owieczki mnie rozwalily!
Joeey ciekawe bo moj 3kolowiec tez ma maly koszyk na zakupy i faktycznie jest to minus. Szkoda ze o tym nie pomyslalam wczesniej bo jest mnostwo 3 kolowcow z duzymi koszykami. : A no tak przeciez Roland sie uparl ze albo ten albo zaden... Ech te chlopy! ;D
Joeey ciekawe bo moj 3kolowiec tez ma maly koszyk na zakupy i faktycznie jest to minus. Szkoda ze o tym nie pomyslalam wczesniej bo jest mnostwo 3 kolowcow z duzymi koszykami. : A no tak przeciez Roland sie uparl ze albo ten albo zaden... Ech te chlopy! ;D
joeey pisze:Fuczak bajerancki ten lezaczek, sama wczesniej zamawialam go na prezent dla malej tak mi sie podobal no ale do tej pory Adunia nie ma lezaczka ale 12 marca ma chrzciny to napewno dostanie tego typu wypas :laugh: :laugh: aha pytanko do Ciebie, czy on sie buja ??? bo moja Ada bardzo potrzbuje tej funkcji - inaczej nie usiedzi i bede mogla wywalic lezaczek do kosza
Buja się ;D ;D ;D możesz mieć rozłożoną nogę stabilizującą i wtedy dziecię na nim leży, jak ją złożysz to się buja i albo się buja (delikatnie) jak się dziecko rusza tzn macha intensywnie kończynami, albo sama bujasz go intensywnie za pomocą swojej kończyny jak jest bardzo niespokojne, do tego ma pod siedziskiem wibrator który dodatkowo jak załączysz uspokaja, no i odłączany pałąk z zabawkami ale jest dość wysoko zamontowany i jeszcze Kacper do niego nie sięga choć niewiele mu brakuje więc póki co ja zakładam pałąk ten co mam tinylove, to na tyle!
Komarku ;D ;D ale bajeranckie ciuchy, az chcialabym synusia :laugh: :laugh: kurteczka odlot, te paseczki, sztruksy odjechane, no wszystko mi sie podoba aha i jestem zakochana w twojej zyrafce ;D ;D ;D
tez musze Wam wkleic co Ada dostala od babci, w tej Anglii to mozna kupic naprawde super ciuszki dla maluszkow i jakosciowo sa swietne szczegolnie Next no i mala ma 90 % ciuszkow w kolorze rozowym : to conajmniej lekka przesada..chyba juz starczy :laugh: :laugh:
tez musze Wam wkleic co Ada dostala od babci, w tej Anglii to mozna kupic naprawde super ciuszki dla maluszkow i jakosciowo sa swietne szczegolnie Next no i mala ma 90 % ciuszkow w kolorze rozowym : to conajmniej lekka przesada..chyba juz starczy :laugh: :laugh:
reklama