reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

***Zakupy***

reklama
No to my tez się pochwalimy :)
to kurteczka Campusa kupiona na allegro:

6667wg.jpg

a to juz prezenciki jakie dostał Kacperek:

1114xr.jpg

2224fk.jpg

3339jm.jpg

4449kt.jpg

5558mt.jpg

nie no cuuudo, wogóle strasznie mi się podobają takie zestawiki....niby jak dla dużego faceta a w wersji mini mini..

Joeey ubranko slicznosi, będzie wygladać jak aniołek :angel:
Steffi ten niedźwiadek mnie rozwalił ;D ;D
Paula twój synek bedzie ubrany na czasie i modnie ;) ;D

Ja małej kupiła ostatnio nadmuchwiany walec w którym są brzęczące piłeczki. Weronisia jest zachwycona, jak ja kładę na brzuszku i turlam pomału to cieszy się pełną buzią :D

Dziewczyny stroicie te swoje dzieciaczki po południ może i ja si pochwale jak znajde chwilke

Paula super ciuszki
Ja jeszcze nic nie dokupywałam z ubranek bo nakupiłam na zapas zresztą i tak nie mam teraz za bardzo kedy się wybrać na zakupki :( a poszalałabym chętnie w sklepie dla dzieci ;D

Steffi - slicznosci - ale wkladka najfajniejsza zdecydowanie :)
Paula - zebym ja takie prezenty dostawala :) Wkleje zaraz swoje prezenty :)

prezent - bluza
bluza.jpg

prezent - body
body.jpg

prezent - spiochy
spiochy.jpg

reszty prezentow nie robilam zdjec, bo juz wynoszone sa ;D ;D ;D a czesc nawet za mala :)

no i moje dzisiejsze zakupy:
ciuchy.jpg

reklama
Wandziu śliczności!!! :laugh: :laugh: :laugh: ja to nie mogę się wybrać na zakupy, pozostaje mi narazie internet, a z chęcią pobuszowałabym po sklepach dziecięcych :D :D

Do góry