reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

***Zakupy***

reklama
wlaśnie nadrobiłam ten wątek i się uśmiałam... hehe polecam! zwrócił od razu moją uwagę ;)

joeey, prawda. ze nasze trojkolowce to rewelka!? ;D ;D Szkoda mi, ze Pamciaw tak sie zniechecila bo ja tez jestem zachwycona. Wmanewruja wszedzie! ;D No i nie mialam ani razu problemu z niestabilnoscia no i mam nadzieje, ze tak bedzie dalej! ;)

Co do nosidelek to w koncu nie zdecydowalismy sie na zadne tylko Roland stwierdzil ze sam zrobi - takie, zeby Maly byl na boku ale w miare prosto - bo w naszej chuscie to biedny brodke ma na mostku wsparta przez kolanka... ::) ::) Chyba jakis zasadniczy strukturalny blad jest w tej chuscie...

Nathalie - Maksio - zgredek mnie rozwalil!! ;D ;D A szlafroczek odlot! W ogole to mi sie dzis snilo, ze Atreiiu wciaz byl taki malutki a juz chodzil i bardzo sie balam o jego slabiutkie nozki! :laugh:

Paaricia i Natalka Maksio dziekuje wam za zgredka ;) no i mam nadzieje ze gołota to z niego nie wyrosnie

Kupiłam dzsiaj taki termoforek:

87575861

reklama
Fuczak bajerancki ten lezaczek, sama wczesniej zamawialam go na prezent dla malej tak mi sie podobal no ale do tej pory Adunia nie ma lezaczka ale 12 marca ma chrzciny to napewno dostanie tego typu wypas :laugh: :laugh: aha pytanko do Ciebie, czy on sie buja ??? bo moja Ada bardzo potrzbuje tej funkcji - inaczej nie usiedzi i bede mogla wywalic lezaczek do kosza :(
Pati no ja jestem w 100% zadowolona z wozia a uNas przwdziwa zima przeciez i sprawdza sie oblednie, niestraszne mu zaspy, lody i wszelkie nierownosci chodnikowe :) i prowadzi sie go doslownie jedna reka, jedynym minusem jest maly kosz na zakupy ale i tak nie korzystam poki co ;)
ketsa zdjecie Maksia odlotowe ;D ;D normalnie Tiger z niego wyrosnie taka minke zrobil :laugh: :laugh: a szlafroczek mamy ten sam chyba tylko moj rozowy dla dziewczynki ;) aha i kiedy go ubierasz po kapieli ??? czy tylko do zdjecia takie ubranko sie nadaje ???
Natalka sliczny ten termoforek ;) a jestes zmarzlak ???

Do góry