reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Zakupy***

niesamowity wybor zabawek ! zawrot glowy  ;D ale nie mozna tez dac sie zwariowac  ;) bo dziecko i tak znajdzie sobie zajecie jak np. dorwie sie do czegos doroslego i tez ma frajde  :laugh:
a muzyczny ocean polecalabym ale wczesniej - teraz Adzie sie znudzil i ciagle go kopie patrzac sie przy tym na mnie z satysfakcja  ::) moze powinnam go opylic juz  :p narazie lezaczek idzie na sprzedaz bo dzis przyszlo krzeselko  :) jest super - bardzo jestem zadowolona z zakupu tylko wada jest wielkosc, juz nie mam sie gdzie ruszyc bo wszedzie cos Adowego stoi  :p ::) :(
jutro wkleje Wam fotke z wkladka ;D

reklama
aOLA pisze:
Asiu ten Kiddy ma lepszy przedział wagowy bo 9-36 czyli do końca a Maxi trzeba kiedys zmienić i w dodatku jest droższy

Po pierwsze ja bym na twoim miejscu go nie kupiła bo własnie dlatego że ma taki przedział nie ma pasów " własnych " tylko trzeba zapinać tymi samochodowymi a według mnie Piotruś jest jeszcze na to za mały - ale to moje skromne zdanie :-[ :-[ :-[

Poza tym dla mnie to zbyt duży przedział żeby to zdało egzamin a zreszta jak Maja wyrośnie z tego Priori co mamy do 18 kg to kupie jej już tylko podstawkę bo 18 kg to ważą już 4 letnie dzieci więc podstawka spokojnie wystarczy. Oczywiscie to wszystko zalezy od dziecka ale mniej więcej tak ważą więc już na pewno nie bedę kupowac 3-go fotelika

A jesli chodzi o muzyczny ocean to faktycznie była przerwa w zainteresowaniu ;) :laugh: :laugh: ale teraz jak siedzi i już dostaje wszedzie to znowu sie zaczęła nim bawić

Takie butki Mai kupiłam - mam nadzieje że nie zgubi - bo to byłaby juz trzecia para :-[ :-[ :-[ wybrałam takie co najtrudniej schodzą

butki17lx.jpg

i z boku
bitki5gn.jpg

Asiu bardzo fajne ! mialas na mysli, ze Majutek gubi buty ??? bo Ada nagminnie sciaga sobie obuwie maly skubaniec i nieraz juz by buty zostaly gdzies z wozka wykopane ::) to samo dzieje sie ze skarpetkami i ostatnio zaczelam ja przylapywac na sciaganiu sobie kapelusikow i wyrzucanie ich tez poza wozek :p ::) ::) ::)

Joeey no gubi strasznie juz zgubiłysmy dwa butki :-[ :-[ :-[ z róznych par ta jest trzecia zobaczymy jak długo bo już dziś spadł jeden i wlazłam na niego bo tak pewnie tez bym przegapiła :p :-[ :-[
Narazie jeszcze nie wyrzuca ale tez juz sciaga sobie czapki i kapelusiki ::) ::) ::)

Paula w ciepłe to nie ale właśnie na zimne nie miałam a akurat teraz przyszła dostawa bo u nas normalnie masakra żeby takie małe butki kupić w miare fajne ::) ::) ::)

a szlafroczek wam sie podoba ?????????? Kurcze fuksem go zdobyłam bo zapomniałam o aukcji i normalnie pedem do kompa jeszcze mulił jak nie wiem co i patrze minuta do końca to buch licytuje i normalnie chyba z 30 sekund do końca poszło wreszcie i jest nasz :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

reklama
my też już butów nie mamy Tatuś wrócił ze spaceru a Piotruś w jednym bucie ;)

Asiu tak jak pisałam fotelik kupowałabym dopiero po wakacjach bo teraz nie mam potrzeby Ale tez skłaniam się ku Maxi cosi tobi
Ana ja mam tą kulę tzn Piotruś dostał ją na dzień dziecka od dziadków i szczerze polecam Juz się nią bawi Kłade ją koło niego a on gra i mryga światełkami i jeszcze wibruje

Do góry