reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

***Zakupy***

Madziu - a skad wytrzasnelas nick paranoia ??? hehehe :) Jesli to Ty oczywiscie :)

Joeey - sliczne ubranka :) Tez sie zastanawiam skad pomysl na takie maluskie szlafroczki - sama w zyciu bym nie kupila, ale skoro w prezencie dostala, to czemu nie ;D

A ja dzis zaszalalam i kupilam 4 pary bodow - stwierdzilam ze Paulina nie ma nic niebieskiego, a bardzo lubie ten kolor i kupilam 3 niebieskie i w niebieskie wzorki czy jakos tak i jedno turkusowe - zeby bylo smieszniej, to w zeszlym tygodniu tez kupilam 3 pary bodow - takich samych tyle ze w rozach :) hehehe :)

reklama
Ale dzisiaj pustki na forum :)
Dziewczyny, mam do Was pytanko - chodzi mi o firme odziezowa Peanuts - znacie ja ??? mam nadzieje ze ta i ze mi pomozecie - czy w Polsce sa jakies sklepy z odzieza tej firmy ??? bo kurcze szukam i szukam i znalezc nie moge, a na allegro to wlasciwie same uzywane ubranka sa, a chcialam cos Wiktorkowi kupic tej wlasnie firmy, bo maja rewelacyjna jakosc ubran !!!

Wandzia - u mnie na wsi nie ma ;) szukałam w internecie i nie znalazłam ani jednego sklepu z ciuszkami tej firmy ::) a szczerze - top ierwszy raz o niej słysze ::) ::) ::)

Joeey - a buciczki cudeńka, sama bym w takich pobiegała ;) ;D

Wandzia Peanuts to jest to samo co Cubus tylko dla dzieci ;D
Ja mam kombinezonek z tej firmy i jest bardzo fajniusi ;D

_Gabi pisze:
Wandzia Peanuts to jest to samo co Cubus tylko dla dzieci ;D
Ja mam kombinezonek z tej firmy i jest bardzo fajniusi ;D

Gabi - dzieki za odpowiedz... zaraz jak to napisalam zaczelam intensywniej szukac i tak wlasnie kilka ciuchow na allegro znalazlam z nazwa Peanuts Kids z Cubusa ;D ;D ;D takze sie domyslilam - ale dobrze ze utwierdzilas mnie w przekonaniu :)

Co do nosidelka to ja kupilam mojej Oli z firmy for baby tylko sie zastanawiam kiedy moge ja tam wlozyc az bedzie trzymac sztywno glowke??? bo mnie tez juz kregoslup wysiada i poprostu nie mam sily.A jak chce isc do sklepu to nie musialabym walczyc z 16kg wozkiem .Te nosidelko jest takie na szeleczkach ktore sie nosi z przodu i chyba mozna z tylu tez.
Co o tym sadzicie?

reklama
Wiolus - zdecydowanie bardziej wole pomeczyc sie z 16 kg wozkiem przez moich 8 schodkow - bo w sumie mam winde, wiec luzik, niz nosic w tym nosidelku - przez to jeszcze bardziej kregoslup wysiada !!! Bo mam takie o jakim Ty piszesz i wcale sobie nie chwale - a poza tym chyba niezbyt zdrowe dla kregoslupu maluszka !!

Do góry