reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Zakupy***

Natalko strój kąpielowy suuuper :) A wiesz, że ta aukcja z tym krzesełkiem, które kupiliście Ingusi została wycofana ? :(

Agnesa co do języków obcych, to osobiście nie jestem zwolenniczką wczesnej nauki ... Myślę, że przyjdzie na to pora w wieku wczesnoszkolnym, no ... najwcześniej w wieku 6 lub 7 lat.

reklama
ja jakos ni kupilam jeszcze nic z netu,ale zgadzam sie z Asia,ze jak sie mieszka 3w malym miescie to to jest dobry sposob na zakupy.Ja zamiast allegro przeszukuje lumpeksy.ostatniuo kupilam Hani noiuska niezniszczon bluzeczke NEXTA za 1zl i druga george za 80gr i sliniak za 20 gr

Natalka sliczny stroj - bardzo mi sie podoba, a i cena wg mnie nie jest wysoka :p wiec gratuluje owocnej licytacji ! Ada tez ma juz stroj kupiony jeszcze w ciazy, juz nie moge sie doczekac jak bede go mogla jej ubrac tylko mysle, ze przeciez na pampersa wiec nie wiem jaki efekt :(
prawda, ze na allegro duzo fajnych, markowych rzeczy, a i czasem rzeczywiscie ceny wysokie, bo np ostatnio sprzedalam butki adidasa Ady za 41 zl - no duzo za nie dostalam - nie spodziewalam sie ::)
bartys zgadzam sie z Toba w 100% - na nauke jeszcze za wczesnie, mozna bardziej zaszkodzic niz pomoc, zeby uczyc sie nowego jezyka trzeba przynajmniej opanowac podstawy jednego, w przeciwnym razie moze dojsc do zatarcia granicy miedzy jednym a drugim :( takze przynajmniej 4 lata, jak nie 5 czy 6 na pojedyncze slowa :)

bartyś pisze:
Natalko strój kąpielowy suuuper :) A wiesz, że ta aukcja z tym krzesełkiem, które kupiliście Ingusi została wycofana ? :(

Bartyś może skończyły im się krzesełka ja kupowąłam od tego gościa i jest OK

dzieki dziewczynki. bardzo sie ciesze i czekam na przesylke z niecierpliwoscia. :laugh:

a co do j. obcych to wg mnie dobrze jest zaczac jak tylko dziecko opanuje 1 jezyk to mozna uczyc drugiego (czyli ok. 3 roku zycia), ale poprzez zabawe - wierszyki, kreskówki, piosenki, mozna tez zaczac mowic do dziecka w innym jezyku. nie mozna zaczac za wczesnie bo moga sie dziecku pomieszac wzorce jezykowe, chyba ze dziecko wychowyje sie w rodzine dwujezycznej.

Acha, Paula zapomniałam Ci napisać, żebyś nie namaczała tego śliniaczka, bo lamówka farbuje. Ja to zrobiłam i mam teraz zielone przebarwienia. :-[

ale sie ciesze az musze sie pochwalic, tylko, ze nie wygrana aukcja, a sprzedaza, nasza uzywana gondolka poszla za 355zl takze spokojnie starczy mi na fajowe krzeselko do karmienia ;D tylko mam dylemat pomiedzy dwoma :p ale jeszcze chwilke na zastanowienie, myslicie, ze ten kosz na drobiazgi przy krzeselku to dobra rzecz ??? ma ktoras z Was cos takiego i jesli tak, to czy korzysta ???

reklama
Do góry