reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Zakupy***

Paula po pierwsze sorki, pomyłka. :p Jak już niektórzy wiedzą mam Alzheimera i nie potrafię prze 3 minuty zapamiętać co kto napisał. ::)

Wiesz co, ten śliniaczek w gruncie rzeczy nie jest zły. Trochę byłam rozczarowana jak go zobaczyłam, ale teraz jestem zadowolona, bo spełnia swoje zadanie bardzo dobrze. :)

I muszę się pochwalić, że dziś wygrałam swoją pierwszą aukcję na allegro. ;D Zawsze albo przegrywałam albo korzystałam z KUP TERAZ. Kupiłam Ingusi czadziarski strój kąpielowy http://www.allegro.pl/item106577050_minnie_mause_kostium_kapielowy_na_3_6mies_disney.html Podoba Wam się?

reklama
Natalia zarabisty ten strój :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

A jak Ingusia w krzesełku ??????????? Nie poci się ??????????

Joeey, w polskiej :)

Swoja droga - kiedy chcecie zaczac "uczyc" swoje dzieci jezykow obcych? A moze juz zaczelyscie? I czy jeden jezyk obcy zamierzacie wprowadzic, czy moze wiecej?

Natalio, stroj super! Tylko zeby byl nowy ;) A jak uzywany to cena nie jest jakas chyba rewelacyjna, wiec moze dlatego wygralas te aukcje :) Ale Ingusia na pewno bedzie w nim swietnie prezentowac sie :) Bo slicznie wyglada na wszystkich fotkach, i tego nie zawdziecza strojom :)

Pozdrawiam,
Agnieszka

Sorbuś nie, nie poci się, fotelik sprawdza się super! :laugh:

Agnesa troszkę mi popsułaś humor, ale ja tam i tak się cieszę! Uważam, że cena może rzeczywiście nie najniższa, ale taki sam nowy w sklepie kosztuje 50 zł. Poza tym to moja pierwsza wygrana aukcja i w pewien sposób jestem z siebie dumna. :)

nie kupowalismy Staskowi zbyt wielu zabawek, raczej wolna kase ladujemy mu w fundusze inwestycyjne dla dzieci, ale kazdy kto nas odiwedza przynosi zabawke, potem odwiedziny sie dubluja i zabawek znowu przybywa, wiec musimy kupic jakis kosz albo pojemnik, widzialam fajne w Ikei, takie wiszace w ksztalcie tuby, moze macie jakies pomysly gdzie trzymac ta sterte zabawek? one nas osaczaja i sa wszedzie ;D

Natalia stroj superaśny ;D ;D bomba i za takie pieniazki ::) miod malina juz sie nie moge doczekac zdjecia Ingusi w tym cacku ;D ;D ;D

dziewczyny no to skutecznie odwiodlyscie mnie od zolwia kupimy cos innego pieska albo albo donozaura tylko ze dinozaur jest ogromny a my juz basenik mamy i nie mam pomyslu gdzie to juz stawiac ::)

Natalio, przepraszam, ze Ci zepsulam humor. Po prostu moj entuzjazm zwiazany z kupowaniem na allegro jakis czas temu opadl, bo wielokrotnie sie przekonalam, ze ceny produktow sa wyzsze niz w sklepie stacjonarnym, a czesto jeszcze dochodza koszty przesylki. Okazja trafia sie raz na jakis czas. Moze nie wyrazilam sie z odpowiednia delikatnoscia, ale podsumowujac - zakupiony stroj jest naprawde sliczny, podoba mi sie, tylko wg mnie nie jest tani uwzgledniajac to, ze jest on jednak uzywany. Z drugiej strony nie mozna oczekiwac, ze ktos da nam cos za darmo :). Takze jesli bardzo Ci zalezalo na tym stroju i go wylicytowalas to gratuluje! :)

Ana30, czy mozesz przyblizyc mi temat funduszy inwestycyjnych dla dzieci? Jaki fundusz wybralas? Kubusiowi zalozylismy osobny rachunek w mbanku, trzymamy jego pieniazki na emax plus. Ale przypuszczam ze fundusze inwestycyjne bardziej by procentowaly. Tutaj mamy oprocentowanie 3,6%.

Pozdrawiam,
Agnieszka

Nathalie pisze:
Sorbuś nie, nie poci się, fotelik sprawdza się super! :laugh:

To super bo tak szczerze mówiąc to mnie nie przyszło do głowy przed zakupem że może sie pocić :-[ :-[ :-[, ale też nie zauważyłam tego w trakcie uzywania. Cieszę się że się sprawdza ;D ;D ;D

Nathalie pisze:
Agnesa troszkę mi popsułaś humor, ale ja tam i tak się cieszę! Uważam, że cena może rzeczywiście nie najniższa, ale taki sam nowy w sklepie kosztuje 50 zł. Poza tym to moja pierwsza wygrana aukcja i w pewien sposób jestem z siebie dumna. :)

I bardzo dobrze że jesteś dumna a jaka bedziesz dumna jak Ingusia założy :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Wszyscy chłopcy na basienie bedą się za nią oglądać ;) :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

reklama
Agnesa pisze:
Po prostu moj entuzjazm zwiazany z kupowaniem na allegro jakis czas temu opadl, bo wielokrotnie sie przekonalam, ze ceny produktow sa wyzsze niz w sklepie stacjonarnym, a czesto jeszcze dochodza koszty przesylki. Okazja trafia sie raz na jakis czas. Moze nie wyrazilam sie z odpowiednia delikatnoscia, ale podsumowujac - zakupiony stroj jest naprawde sliczny, podoba mi sie, tylko wg mnie nie jest tani uwzgledniajac to, ze jest on jednak uzywany. Z drugiej strony nie mozna oczekiwac, ze ktos da nam cos za darmo :).

A ja uważam że jak ktos umie poszukac to na allegro sa świetne okazje. ja np kupiłam wiele przeslicznych rzeczy za darmo mozna powiedzieć. Bo dla mnie 10-15 zł ja ciuszki to niewiele w sklepach sa o wiele droższe. Moja mam kupiła Mai spódnisie za 36 zł ::) ::) ::) nawet nie markowa a ja za tyle na allegro to miałabym z 10 ciuszków NEXT-a czy H&M itp.
A taki stórj jak Ingusi jest poza tym że niedrogi to na dodatek niezwykle oryginalny i w sklepie np ja takiego nie widziałam.
Także oryginalnosc ciuszków na allegro to dla mnie kolejny plus.
Ja mieszkam w małym mieście tu wybór jest kiepski więc allegro to dla mnie jedyne wyjście aby moja córcia chodziła ubrana tak jak mi sie podoba ;D ;D ;D ;D

Do góry