reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Zakupy***

joeey przy naszym krzesełku I Natalii jest ten josz nam sie przydaje wrzucamy tam zabawki bo maja oprócz jedzenia siedzi w krzesełku jak w leżaczku

reklama
chyba kupie to krzeselko co wy macie Asiu i natalko przemawia za mna i wyglad i cena i funkca lezaczka i plastik miedzy nogami.tylko ciekawe czy bedzie u nas gdzies.

Joeey ja Ci nie pomogę bo miałam ten sam dylemat - oba są równie fajne więc wybierz to, które podoba Ci się bardziej wizualnie. To z pingwinkami było na 1 miejscu na mojej liście i gdyby nie to, że ma tapicerkę bawełnianą to bym je kupiła.

joeey wed;ug mnie nie róznia sie wiele jesli chodzi o funkcje sa w takim samym chyba stylu jak to nasze także nie ma chyba znaczenia az takiego - wybierz to które według ciebie jest ładniejsze

Krzeselka ktore wybieracie sa bardzo ladne. Wszystkie z tych kolorowych mi sie podobaja wizualnie. My na razie o tym zakupie nie myslimy, dopiero jak maly bedzie dobrze siedzial to cos wybierzemy. Ale mysle, ze zdecydujemy sie na jakis tani model, pewnie drewniane, bo z tego co rozmawiam z kolezankami - mamami dzieci starszych, to dzieci nie bardzo chca z tych krzeselek korzystac. Wole wiec gorke kasy przeznaczyc na cos innego, np. zabawke dla malca.

Teraz sama stoje jednak przed zakupem lozeczka turystycznego. Musze dokonac zakupu przed dlugim weekendem w czerwcu. Czy ktoras z Was juz nabyla i moze cos polecic? Zastanawiam sie nad tym modelem: http://www.allegro.pl/item108069154_hauck_lozeczko_turystyczne_kojec_od_softbe.html

Pozdrawiam,
Agnieszka

Agnesa fajne, mis ie tez podoba ten model i tez chcialam go kupic, piesze chcialam, bo dostalismy niedawno kojec od znajomych, a to lozeczko mialo wlasnie robic tez za kojec. Mi sie tu podoba przede wszystkim rozmiar po zlozeniu - wejdzie do samochodu, ale najlepiej zobaczyc to na zywca, dotknac, sprawdzic stabilnos itp. W kazdym razie ladne.

reklama
Witam!!
Jestem na etapie kupna kubka-niekapki. Chyba jestem zdecydowana się na firme Avent.
Tylko, że te kubeczki mają ustniki białe(miękkie) i zielone (twarde). Nie wiem czy kupywać ten z białym (czy się opłaca) czy od razu kupić z zielonym.
A Wasze pociechy piją z kubeczków (jakich) ??
Butelki mam właśnie firmy Avent, są super. Weronika od razu dopasowała się do tych smoczków. (najpierw kupiłam tańsze z Canpola - beznadziejne, Nisia łykała powietrze, miała kolki i ogólnie smokuś jej nie pasował).

Do góry