reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Zakupy***

A to nasz ostatni zakup

pic001795vz.jpg

reklama
no sprawdzilam teraz nr Adków, ktore wlasnie opylam na allegro bo na Ade za male i numer jest 16..

Joeey gdzies kiedys wyczytałam ze od takiej numeracji 19, 20 , 21 odejmuje sie 10 i wychodzi ile centymetrów ma bucik np 21 - 10 to na nózkę 11 centy ;Dmetrową

no właśnie ja też jestem ciekawa jak jest z tymi numerami ::) to co pisze Donia wydawałoby się logiczne :p

Donia śliczne buciki :laugh:

Marta ja kupiłam Filipkowi w H&M kosztowały cos koło 19 zeta są sliczne bo zdjecie kiepskie to nie widac :laugh:

Z tą numeracją to chyba nie jest tak do końca - Gabrysia teraz nosi butki z H&M 13-14 (2-4 miesiące) a nóżka jest zdecydowanie dłuższa niż 3-4 cm  :D  :D  :D

A ja ostatnio takie butki kupiłam mojej córci na lato - rozmiar wiekszy czyli 15-16,(4-6 m-cy) mam nadzieję ze będa akurat.
Te białe już ma tylko rozmiar mniejsze bo bardzo mi sie podobają.  ;)
bucikiroz.jpg

bucikibiel.jpg
.

Ja jakoś z Gabi bez butków nie wychodze z domu - tak jakoś nie dokonca jest ona wtedy ubrana.

Karina ale slicznosci !!! ez takie chce ;D czy to nie jest h&m bo te azurowe wlasnie chce kupic identyko z tego sklepu tylko u Nas w miescie nie ma i potrzbuje do Gdanska pojechac specjalnie ale zebrac sie nie moge :p

Tak to h&M.
Mi one tak sie spodobały że kupiłam 3 pary tylko różne rozmiary i te największe już sprzedalam na allegro ;D
A te najmiejsze miałam.in. na chrzcinach. Jak coś to Ci tutaj mogę kupić i wysłać.
joeey - a gdzie Ty mieszkasz - jeśli mogę wiedzieć?

reklama
Karinko w Elblagu mieszkam ! wiesz, ze chetnie bym skorzystala, jakbym Ci przelew zrobila to bys mi kupila slonko ??? tylko takie na teraz czyli 15-16...tyle, ze one jakies wieksze pewie bo cala rozmiarowka h&m taka  :p ale niech bedzie, lepiej ciut wieksze niz za male...podaj mi swoj nr konta i dane na priva  ;) nie mozna mi nic proponowac bo ja zawsze zawracam glowe hihi  ::)

Do góry