reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Zakupy***

Dziewczyny czy któraś ma termometr douszny ??????????????????????????????????????????????????????????????

reklama
my też dziś dostaliśmy pieska i właśnie jest w obrotach Ewuni ;D
Paula fajne to krzesełko
Donia mi też podoba się najbardziej to brązowe

Donia tak niebieskie nam się najbardziej podoba i bierzemy je :)

Didi cos dla Ciebie :D
http://www.allegro.pl/item103926889_myszka_diddi_zegar_extra_prezent_promocja_.html

Przysłali nam dziś basenik :) jest super!!!! :D już nie mogę się doczekac jak Kacper będzie siedział to nalejemy mu wody :D ale bez wody to też fajna zabawa, bo wiadomo, ze na wode to musi być bardzo ciepło na dworzu :)

Didi a ile czekałaś na tego pieska ???

ja mam termometr w formie smoczka i do dupy, nie kupujcie, nie dosc ze niewygodny ksztalat i trzeba mu sila przytrzymywac to jeszcze dlugo (3min) miezrzy temp

ana30 pisze:
ja mam termometr w formie smoczka i do dupy, nie kupujcie, nie dosc ze niewygodny ksztalat i trzeba mu sila przytrzymywac to jeszcze dlugo (3min) miezrzy temp

tego smoczka czy do du..... :D :D :D

ja mam douszny właśnie i mierzy dosłownie 1 sekundę tylko muszę nauczyć się go dobrze wkładac :-[ :p ;) :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Miałam tez do d... i własnie jak Maja zachorowała to strasznie długo mierzył a ona płakała i dltego kupilismy douszny tylko myslałam że ktos mnie nauczy obsługiwać :p :-[ :-[ :-[ :-[

wlasnie, poleccie mi jakis termometr z prawdziwego zdarzenia z kilkusekundowym pomiarem Paula tym Twoim Thermowale to gdzie mierzysz i ile sekund?

jeszce pytanie do mam, ktore kupily womarowskie nosidlo nr 7 - czy mozna je nosic na plecach?

Didi no u mnie tez minął tydzień :( może jutro dostanę ::)

Ana tym termometrem co my mamy mierzy się w buzi ( ok. 10-20 sekund) w pupie i pod pachą, ale my jeszcze go nie używaliśmy (na szczęście :)) tylko próbowalismy w buzi i rzeczywiście jest szybki i dobrze mierzy tylko dziecko nie może się bardzo ruszać dlatego mierzylismy jak Kacper miał smoka w buzi :)

reklama
Paula - ale chyba nie we wszystkich miejscach naraz ;D ;D ;D najpierw mowiesz w pupie, potem pod pacha i na koncu do buzi ??? :D :D :D :D :D o matko, ale czarny humor mi sie przypaletal - wybacz !! :D :D :D :D

Do góry