reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :-)

kapitalne kozaczki,podobaja mi sie wszystkie i te Misi i Myfy i Magduski

ja swoje łupy pokaze jak odzyskam aparat,bo pozyczylismy
kupiłam sobie spodnie i dwie bluzki,a Natce kurtke .

reklama
Magduśka kolor bez porównania fajniejszy, taki wybitnie skórzany, az się chce takie buty powąchać :laugh2:
Jakoś tak cudacznie mam, jeśli mam nabyć buty skórzane to muszę je koniecznie niuchnąć zanim podejmę decyzję o kupnie:-)

Dynia to Ty wąchasz buty a mój Tomek jabłka jak kupuje ludzie trochę dziwnie na niego patrzą w sklepie ! :-D

Myfa, Misia, Magduska super kozaczki :tak: Kazde w innym stylu ale wszystkie bardzo ladne :happy: Ale w takich na szpilce to juz dawno nie chodzilam, pewnie juz zapomnialam jak sie w nich poruszac :laugh2:
Hmmm chyba jutro sie wybieram na zakupy to moze tez znajde jakies buciki dla siebie :eek:

karolla moj tato tez wacha jablka zanim kupi...a wiesz ze dobre jablko powinno pachniec jablkiem? nie ma co sie smiac z meza zzna sie na rzeczy ;-) podobnie z butami jak pachna skora to skorzane...chociazteraz sa i takie preparaty ktore nadaja zapach i polysk jak skorzanym...

Świetne zakupy.
A ja sobie wymyśliłam, że pójdziemy dzisiaj na zakupy to może soie jakieś kozaczki kupię - ale zapomniałam, że przeciez święto i raczje nic z tego. No więc może za tydzień. No i chyba wstyd się przyznać, ale ja jeszcze na obcasie nie chodziłam :zawstydzona/y: (no może taki malutki na jakies wesela). CHyba jakaś dziwna jestem, ale po prostu nie umiem i już.

Piekne macie butki! Mi się marzy płaszczyk, ale najpierw musimy zaczekać na ta Tomkową nagrodę. Powinni ja wpłacić jeszcze w listopadzie.
Jaki rozmiar butków kupujecie swoim maluchom? Irenki stópki mają 11 cm, przymierzałam buciki 20-ki, wyglądały na dobre, ale ciężko stwierdzic na sto procent.

poszalalam dzisiaj troche nowe rzeczy kupilam po 9,99 zeta kazda :-) metku juz oderwalam reszte piore pochwale sie jak juz beda suche....
p1070421rp8.jpg

reklama
no piękne piękne!!! Ubieraj w to Hubercika i pokazuj fotki!!!

Wiku nosi rozmiar 21 ale i tak jest mocno dopasowany, więc nie wiem na jak długo mu butki starczą...

Do góry