reklama
Magduśka kolor bez porównania fajniejszy, taki wybitnie skórzany, az się chce takie buty powąchać
Jakoś tak cudacznie mam, jeśli mam nabyć buty skórzane to muszę je koniecznie niuchnąć zanim podejmę decyzję o kupnie:-)
Dynia to Ty wąchasz buty a mój Tomek jabłka jak kupuje ludzie trochę dziwnie na niego patrzą w sklepie !
A
*Anetka*
Gość
Myfa, Misia, Magduska super kozaczki Kazde w innym stylu ale wszystkie bardzo ladne Ale w takich na szpilce to juz dawno nie chodzilam, pewnie juz zapomnialam jak sie w nich poruszac
Hmmm chyba jutro sie wybieram na zakupy to moze tez znajde jakies buciki dla siebie
Hmmm chyba jutro sie wybieram na zakupy to moze tez znajde jakies buciki dla siebie
Myfa80
mama Hubcia i Wojtusia
karolla moj tato tez wacha jablka zanim kupi...a wiesz ze dobre jablko powinno pachniec jablkiem? nie ma co sie smiac z meza zzna sie na rzeczy ;-) podobnie z butami jak pachna skora to skorzane...chociazteraz sa i takie preparaty ktore nadaja zapach i polysk jak skorzanym...
karola7
Fanka BB :)
Świetne zakupy.
A ja sobie wymyśliłam, że pójdziemy dzisiaj na zakupy to może soie jakieś kozaczki kupię - ale zapomniałam, że przeciez święto i raczje nic z tego. No więc może za tydzień. No i chyba wstyd się przyznać, ale ja jeszcze na obcasie nie chodziłam (no może taki malutki na jakies wesela). CHyba jakaś dziwna jestem, ale po prostu nie umiem i już.
A ja sobie wymyśliłam, że pójdziemy dzisiaj na zakupy to może soie jakieś kozaczki kupię - ale zapomniałam, że przeciez święto i raczje nic z tego. No więc może za tydzień. No i chyba wstyd się przyznać, ale ja jeszcze na obcasie nie chodziłam (no może taki malutki na jakies wesela). CHyba jakaś dziwna jestem, ale po prostu nie umiem i już.
blond
mama dwoch urwiskow
no magduska buty super
Piekne macie butki! Mi się marzy płaszczyk, ale najpierw musimy zaczekać na ta Tomkową nagrodę. Powinni ja wpłacić jeszcze w listopadzie.
Jaki rozmiar butków kupujecie swoim maluchom? Irenki stópki mają 11 cm, przymierzałam buciki 20-ki, wyglądały na dobre, ale ciężko stwierdzic na sto procent.
Jaki rozmiar butków kupujecie swoim maluchom? Irenki stópki mają 11 cm, przymierzałam buciki 20-ki, wyglądały na dobre, ale ciężko stwierdzic na sto procent.
reklama
Podziel się: