reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :-)

Magduska, Marcelek ma identiko kozaczki jak Michalek:-) :tak:

Ja bym sie kompletnie nie czula w takich jak Ty kupilas, co nie znaczy ze mi sie nie podobaja. Bo mi sie czseto cos u kogos podoba, u mnie nie.
Jestem wierna plasciuchom i dlatego kozaczki mam na plaskim. Takie oficerki. Malo mnie obchodzi do czego pasuja do czego nie. Dla mnie wygoda to numer jeden. A na szpilach to bym sie zabila.

Myfa, bardzo ladne te Twoje kozaczki, pasuja do Twojej osoby i na pewno do plaszczyka. Zaprezentujcie dziewczynki Wasze zdobycze na nozkach.

Misia, Misia, pokazuj sie w tych sexi kozaczkach i rybaczkach! Ale to juz!;-)
Fajne buciorki dla Wiktora, na pewno cieplutkie.

reklama
Asiu malo brakowalo a oficerki bym wziela wygodne super i eleganckie pasuja do wszytskiego niemalze.... gdyby nie byly stabilne te moje tez bym nie wziela ....

strasznie podobaja mi sie rybaczki a do nich kozaki niestety z moja szafa trzydrzwoiowa odpadaja :-(

MISIA FITY ALE TO JUZ ;-)

wiecie co, nie są sexi te rybaczki to po prostu zwykłe casual spodnie na codzień, no ale skoro tak naciskacie :-) zrobię foty ale nie dzisiaj bo mi źle wychodzą jest już za ciemno i prawie tych spodni nie widać. :laugh2:

bardzo się cieszę że Wam się podobają nasze butki :-)

Myfka no no zaszalałaś sexi mamo z tymi szpileczkami :tak: baaardzo kobiece!

Wow Miśka super buciki.Sam sex :-)
Myfcia Twoje też mi się podobają kiedyś na takiej szpile nosiłam ale teraz sobie tego nie wyobrażam. Ja mam jedną parę oficerek i dlatego chciałam cuś innego, a są mega wygodne

hej laski myfcia , magduska i misia wszystkie kozaki dla was superowe chcialabym wszystkie trzy pary dla siebie a i dzieciakow buciki i dywanik wiktorka to odjazd

Misia gdzie kupiłaś te buciki piękne że by nie powiedzieć zajebiste i widac że naprawde wygodne bo ten obcasik taki stabilny! Buty dla Wika boskie !

Myfa do płaszczyka super buciki i ten obcasik to wcale nie za duży ale seksowny ;-)

Ja mam kozaki z przed 2 lat na wysokim obcasie ale muszę coś niższego kupić bo do mojej klatki jest cholerny podjazd dla wózków i na mega obcasie bym się zabiła :wściekła/y: no chyba że z Tomkiem wychodze to on zabiera wózek ale tak to jest dupa!

Ależ cudne i ciuszki i buciki, wszystkie bez wyjątku.
Trochę zazdroszczę tych obcasów, kilka lat temu na wieczorze panieńskim kumpeli miałam przygodę typu mentos z tym, że nie dokońca, gdyż wracałam kuśtykając w jednym zdrowym bucie, żeby po expresowej naprawie u szewca mieć w czym jeszcze pójść na wesele. Dorobiłam się w ten sposób jakiejś dziwnej kontuzji stopy i teraz chodzenie w szpilach jest nieziemsko bolesne.
Kowbojki Magduśki też są super, nie szpile to ale też obcasiaste;-)

a ja te moje buty to dziś oddałam... gówniano się w nich chodzi... po domku sobie pochodziłam, na początku wygodnie ale przemyślałam sprawę i oddałam... poszukam czegoś innego

Magduska wazne by czuc sie dobrze w butach dobrze zrobilas zauwazylam ze fajniejsze i nieoklepane kozaki sa w sklepach mniejszych ......albo w gino rosi widzialam nawet fajne....

reklama
Do góry