reklama
Aska K
Mama Marcelka:)
Magduska, oczywiscie ze bucik musi byc wygodny, wiec dobrze zrobilas jesli sie zle czulas.
Ja za moje dalam 300zl cztery lata temu i to w grudniu po przecenie. Chodzilam w nich dwa lata, w tamtym roku nie ( no bo wiadomo, girka grubsza byla, to sie nie dopinalam;-) ), pewno w tym pochodze. Wygodniutkie sa, zero zgiec, pekniec, przebarwien. Super butki.
Zwyklutkie oficerki. Ale bardzo je lubie.
Ja za moje dalam 300zl cztery lata temu i to w grudniu po przecenie. Chodzilam w nich dwa lata, w tamtym roku nie ( no bo wiadomo, girka grubsza byla, to sie nie dopinalam;-) ), pewno w tym pochodze. Wygodniutkie sa, zero zgiec, pekniec, przebarwien. Super butki.
Zwyklutkie oficerki. Ale bardzo je lubie.
dynia
papla maniakalna
Magduśka zmieniaj, czym prędzej. Dobry but to podstawa, musi być wygodny i zgrabny i jeszcze musi do ciuchów pasować i do stylu życia (jak się jest na co dzień piechurem to szpila odpada).
Szczenięce lata spędziłam wśród ludzi zakochanych w kowbojkach i skórach, motorach itd. jakimś cudem nie przejęłam od nich tego stylu życia i nigdy nie dałam się przekonać, że będzie mi dobrze w kowbojkach. Szybciej mąż mnie przekonał do markowych butów sportowych.
Szczenięce lata spędziłam wśród ludzi zakochanych w kowbojkach i skórach, motorach itd. jakimś cudem nie przejęłam od nich tego stylu życia i nigdy nie dałam się przekonać, że będzie mi dobrze w kowbojkach. Szybciej mąż mnie przekonał do markowych butów sportowych.
dynia
papla maniakalna
Jeszcze coś sobie przypomniałam, Misiaqu kupiłam ten szampon Welli (w drogerii 21 zyli). Na razie nie mam fotki, żeby pokazać, ciekawe czy na zdjęciach będzie widoczny efekt. W kazdym razie szampon, łatwy w użyciu, koloru nie nadaje (płukanka potrafiła zfioletowić miejscami), odrostów nie tuszuje (troszkę szkoda gdyz posiadam takowe), tylko zmienia, w sensie ochładza odcień włosów.
Ogólnie rzecz biorąc, można uznać żem zadowolona ;-)
Dzięki, dzięki, dzięki wielkie dzięki :-) Głównie chyba Karolli się należą podziękowania, bo podpowiedziałaś że można w ten sposób. A Misiaq bardzo ułatwił poszukiwania, wiedziałam już czego konkretnie mam w sklepach szukać.
Ogólnie rzecz biorąc, można uznać żem zadowolona ;-)
Dzięki, dzięki, dzięki wielkie dzięki :-) Głównie chyba Karolli się należą podziękowania, bo podpowiedziałaś że można w ten sposób. A Misiaq bardzo ułatwił poszukiwania, wiedziałam już czego konkretnie mam w sklepach szukać.
Aska K
Mama Marcelka:)
Fajny kolorek tych bucikow Magduska. Pochodz no troche po domu, moze znowu wymienisz;-)
Ja bylam we srode na zakupach, ale skonczylo sie na niczym. Tzn niczym konkretnym, bo kupilam plyn do plukania 3 l, 3 doniczki, dwie ramki do zdjec i jakies pierdoly. I se wymyslilam zakupy, tym bardziej ze autobusem bylam. Ze dowiozlam wszystko w calosci to cud. Bo juz kiedys robilam autobusowe zakupy - kupilam kieliszki. Z szesciu 3 dojechaly w calosci.
No i wczoraj kupilismy lozeczko turystyczne. Od znajomej - Haucka z 50 zl, wiec chyba warto bylo.
Ja bylam we srode na zakupach, ale skonczylo sie na niczym. Tzn niczym konkretnym, bo kupilam plyn do plukania 3 l, 3 doniczki, dwie ramki do zdjec i jakies pierdoly. I se wymyslilam zakupy, tym bardziej ze autobusem bylam. Ze dowiozlam wszystko w calosci to cud. Bo juz kiedys robilam autobusowe zakupy - kupilam kieliszki. Z szesciu 3 dojechaly w calosci.
No i wczoraj kupilismy lozeczko turystyczne. Od znajomej - Haucka z 50 zl, wiec chyba warto bylo.
reklama
dynia
papla maniakalna
Magduśka kolor bez porównania fajniejszy, taki wybitnie skórzany, az się chce takie buty powąchać ![Laugh2 :laugh2: :laugh2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh2.gif)
Jakoś tak cudacznie mam, jeśli mam nabyć buty skórzane to muszę je koniecznie niuchnąć zanim podejmę decyzję o kupnie:-)
![Laugh2 :laugh2: :laugh2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh2.gif)
Jakoś tak cudacznie mam, jeśli mam nabyć buty skórzane to muszę je koniecznie niuchnąć zanim podejmę decyzję o kupnie:-)
Podziel się: