reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :-)

Myfa, ja za te kozaczki tez dalam 49 zl:) Dobrze sie je wklada na nozke, bo maja z boku jesczez zameczek...no i rzepy. Na razie takie moga byc. Jak zaczniemy chodzic to poszukamy lepszych:)

reklama
Aga, moja tesciowa tysz kupila Marcelowi kurtke:( rozmiar 96....na pewno ja zalozy....i do tego strasznie wiesniacka...no, ale darowanemu koniowi....i faktycznie lepiej by zapytala, to bym jej powiedziala co ma mu kupic...

Aska, ja co tydzien, dwa dostaje czapke wzglednie czapke i szalik dla Mateusza od mojej babci. Ona nie rozumie, ze to bez sensu, bo ja juz kupilam czape na zime. Czapki od babci sa przewaznie albo za duze albo za male i nijak je ubrac na te pore roku.
Wolalabym co innego...

Asia nasze kozaczki sa takie same tzn tak samo zpinane latwo sie wkladaja na nozeczki....

u mnie zawsze sie pytaja czego potrzeba Hubertowi...przynajmniej babcie...

Dziewczyny super zakupy
Natka ma jeden kombinezon,chciałam jej kupic jeszcze chociaz jeden i jakies ciepłe buty,ale kolezanka obiecała ze mi przyniesie ciuszki zimowe z jej córeczki.Tylko ze czekam juz 2 tyg i pewnie w sobote wybiore sie na zakupy bo ilez mozna czekac

WIdzisz Anetka do mnie dziś dzwoniła kumpela mama Mateusza czy mam coś z zeszlej zimy bo ona nic dla syna nie kupiła wiec daje jej kurteczkę błękitną i kombinezon różowy - mówiła że kolor jej nie przeszkadza :-D :-) skoro nie ;-)

Ja tez własnie oddałam całą pakę ubrań po Matin koleżance. Nie sprzedały sie na allegro to sie komus przydadzą. A te po Idze czekają na moich przyszłych siostrzeńców/ siostrzenice :-D

No i jestem strasznie na siebie zła. chciałam kupić peleryne dla króla na jasełka no i szkoda mi bylo 60 gr na snipa (bo nie było zainteresowania). Oczywiście w ostatniej chwili przegrałam o 50 gr :wściekła/y: . No to teraz wydam 30 zl za wypożyczenie :szok:

p1070273wc7.jpg

Asiu takie kozaki mlody ma....
to wczoraj nabylam teraz czekam na przesylke, z tego co przeczytalam super zabawka interaktywna-edukacyjna....
135887443yz6.jpg

na stronce jest opis
MEGA EDUKACJA - BUS - FARMA - KILKANAŚCIE FUNKCJI (135887443) - Aukcje internetowe Allegro
a tu mozna zobaczyc filmik z podobnym auktkiem fajna muza leci :-)
WESOŁY AUTOBUS Z KLOCKAMI, NA BATERIE. film!!! (136329647) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Karola7 ja nigdy z tego nie korzystalam widac ze za dobre to nie jest, kiedy chce sie cos nabyc mimo wszytsko ale z drugiej strony za jak namniejsza cene... moze ta wypozyczona bedzie fajniejsza...

Do góry