reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :-)

szczesciara super zakupki i fajna kurtka spojrz na strone 346 mamy takie same tylko ja mam brazowa a ile dalas , ciekawe jaka roznica cen bo sa identyczne

reklama
No Szczesciara piekne zakupy!! Udane!

Tez zgubilismy kiedys latem bucika na spacerze....na drugi dzien sie znalazl...lezal w trawie:)

Myfa, a jakie te kozaczki? bo ja tez kupilam w ccc dla Marcela, moze te same?
I kupial wczoraj tez malemu kurtke i czapke...kurtka nie taka jak chcialam, ale taaaaaaaaaaaaaaki u nas wybor:wściekła/y: ....a jak juz jest to ceny kosmos.

szczesciara super zakupki i fajna kurtka spojrz na strone 346 mamy takie same tylko ja mam brazowa a ile dalas , ciekawe jaka roznica cen bo sa identyczne

Blond ja za nią dałam 120 zł były tez z futerkiem taka jak Ty masz ale ja wolałam bez brązowych nie było a chciałam brązową a Ty ile dałaś??

Szczęciara super płaszczyk bardzo mi się podoba no i rzeczy dla Oliwki heh superanckie!

Asia kurtka super co Ty od niej chcesz ;-) ja dzis ładną widziałam ale za 145zł i pomyślałam ze to przegięcie tyle płacić za małą kurteczkę ! Była jedna przeceniona na 50zł ale rozmiar 96 to big!!

Dzieki dziewczyny...ale tak na serio to podobala mi sie taka za 179 zl. Odpuscilam jednak, tym bardziej, ze Marcel ma teraz 4 kurtki ( jedna nowa, jedna po kuzynie i 2 lumpeksowe).
A butki w ccc, tanie byly, ale cieplutkie sa...tylko, ze Marcel je ciagle sciaga...juz wymiekam...jak mi na spacerze 10 razy zdjal, to myslalam, ze je zaraz p.....w krzaki.
Z czapy jestem zadowolona, bo byla ostatnia made in poland - 14 zl, a indentyko, tylko ze made in cos tam...44 zl.
No i czapek to mamy chyba z 6:)

wszystkie zakupy piękne, a u nas zakupowa susza, czasu na bieganie po sklepach zupełnie nie mam, ale jak tak patrzę na wasze łupy, to strasznie mnie ciągnie. W dodatku widziałam film "Diabeł ubiera się u Pardy" i po tym to już na maxa mnie ciągnie na zakupy:tak:

My musimy wybrac sie po spodnie zimowe dla malego. Tesciowa kupila mu kolejna kurtke, a ma ich juz 4!:szok: Pytam sie po co? Przeciez mogla zapytac, co mu potrzeba, to bysmy jej powiedzieli ze spodenek zimowych, a tak to nie wiem, kiedy on wogole w tych kurteczkach pochodzi, bo rosnie jak na drozdzach. Ach, te tesciowe....;-)

reklama
Asiu super zakupki a czapa strasznie mi sie pdooba podobna chce kupic malemu ale u nas drogie sa strrasznie...co do kozaczkow ja kupilam inne pozniej wrzuce zdjecia...gdyby byly jak Twoje to bym wziela bo pasowaly by bardziej nam do kombinezonu ...poza tym mlody ma jesienne buty z tej serii...a za kozaki dalam cale 49 zeta....

u nas dwie kurtki jedna z lumpeksu z kubisiem puchatkiem a druga od wujasa z londynu...kombinezon z hipermarketu a co....i tak na snieg noi bardzo bardzocieply jest... i nie z byle czego zrobiony co akurat do marketowych rzeczy niepodobne...

Do góry