reklama
czesc dziewczyny, przepraszam ze wam sie tu wcinam, ale mam pytanie do jednej z was.
Magduska, jestem lutowka 2007 i wlasnie jestem tuz przed kupieniem wozka x-laner xt, chyba ty masz taki, prawda? jaka jest twoja opinia o spacerowce? czy nie przeszkadza fakt, ze nie rozklada sie calkiem na plasko? i czy ma jakies duze minusy? z gory dzieki za odpowiedz:-)
pozdrawiam wszystkie mamusie i dzieciaczki:-)
Magduska, jestem lutowka 2007 i wlasnie jestem tuz przed kupieniem wozka x-laner xt, chyba ty masz taki, prawda? jaka jest twoja opinia o spacerowce? czy nie przeszkadza fakt, ze nie rozklada sie calkiem na plasko? i czy ma jakies duze minusy? z gory dzieki za odpowiedz:-)
pozdrawiam wszystkie mamusie i dzieciaczki:-)
Magduska
Mama 2 super chłopaków
lil kate... no mam spacerówkę X-landera. Więc na razie nie mam żadnych zastrzeżeń, prowadzi się świetnie, ma 2 opcje ustawienia przedniego kółka. Albo na stałe albo skrętne. Miałam problem z przestawieniem się na podjazdach ale już teraz to opanowałam i jeżdżę jak stara :-) . Siedzisko jest super, opuszcza się prawie na płasko, do spania super wygodne, rączka ma kilka ustawień, nawet koszyk z zakupami można sobie postawić , kosz pod wózkiem jest dosyć duży. Jestem zadowolona, przynajmniej na razie. Podobno te wózki mają tendencję do wywrotności ale hmmmmmmm wczoraj i przedwczoraj był mega wiatr i jakoś nas nie wywracało;-) . Polecam!!
Magduska
Mama 2 super chłopaków
oj przepraszam, jedynym minusem dla mnie jest regulacja oparcia, w poprzednim wózku miałam super bo tylko oparcie podnosiłam bez większych ceregieli, a tu muszę jakiś ściągacz zaciągać, też już się przyzwyczaiłam ale na początku było to uciążliwe
Myfa80
mama Hubcia i Wojtusia
LIl KATE kolezanka ma ten wozek najwiekszym minusem dla niej byl fakt ze spacerowki nie mozna bylo przelozyc w ten sposob zeby widac bylo maluszka a to jest naprawde potrezbne kiedy maluch jeszcze nie ma pol roku, tak wiec kupila driuga spacerowke z przekladana raczka....poza tym jest bardzo sztywny i twardy malom amortyzacje ma jesli chodzi o jazde z niemowlakiem plus wielki- sama tego doswiadczylam prowadzac ja byl taki ze super sie skreca...gorzej sie cofa ale pewnie to kwestia przywyczajenia...
pandorka
Luty 2010 / Kwiecień 2011
kochane kliknijcie w link ponizej i odpowiedzcie mi na kilka pytan. Dzieki
https://www.babyboom.pl/forum/tu-zapytaj-f109/ciuszki-z-u-k-6989/#post920236
https://www.babyboom.pl/forum/tu-zapytaj-f109/ciuszki-z-u-k-6989/#post920236
Magduska, Myfa80, dziekuje za informacje. mysle ze zdecyduje sie na ten wozeczek bo wybor pojazdu dla malucha to i tak jeden wielki kompromis. ciesze sie ze spacerowka wygodna do spania. a jezeli chodzi o obsluge sprzetu to bedzie moj pierwszy w zyciu wiec nie majac porownania jakos przywykne
a znajac zycie jak pojade jutro zamowic to sie okaze ze koloru juz nie ma takie to zamieszanie z tymi wozkami
pozdrowienia
a znajac zycie jak pojade jutro zamowic to sie okaze ze koloru juz nie ma takie to zamieszanie z tymi wozkami
pozdrowienia
S
Szczęściara20
Gość
dytek
Fanka BB :)
Szczęściara to się obkupiłaś . Bardzo ładny płaszczyk. No a Oliwkę to już w ogóle wystroiłaś- spodnie w kancik - mała elegantka. Śliczny komplecik na zimę,
A ja dzisiaj już myślałam, że będę musiała Paulinie kupic nowe buciki (ma takie bamboszki), bo w markecie zdjęła sobie jednego i gdzieś upuściła. Oczywiście my zauważyliśmy dopiero przy wyjściu z CH . Więc się wrócilismy, obeszliśmy wszystko dookoła i nic. Ale na szczęście pani sprzątająca poradziła nam aby spytać się w INFORMACJI, no i bingo- ktos znalazł i tam oddał. Więc chwilowo nie będzie zakupów:-)
A ja dzisiaj już myślałam, że będę musiała Paulinie kupic nowe buciki (ma takie bamboszki), bo w markecie zdjęła sobie jednego i gdzieś upuściła. Oczywiście my zauważyliśmy dopiero przy wyjściu z CH . Więc się wrócilismy, obeszliśmy wszystko dookoła i nic. Ale na szczęście pani sprzątająca poradziła nam aby spytać się w INFORMACJI, no i bingo- ktos znalazł i tam oddał. Więc chwilowo nie będzie zakupów:-)
reklama
Podziel się: