reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :-)

Super zakupy,butki dla Olci bardzo mi sie podobają
ja wybieram sie na maraton po sklepach w środe
mam zamiar wydac pół pensji,albo wiecej :-D ,ale małż nic o tym nie wie:-) :laugh2:

reklama
Kobity kupilam plaszczyk klasyczny dwurzedowy czekam na propozycje jesli chodzi o kozaki...swoje poprzednie siostrze oddalam noi mam problema...oficerki odpadakja chociaz wygodne
p1070277ni6.jpg

Heh Asia no ofkors PAris jest dla mnie ikoną :-D :-D :-D buhahaha no co ty ....

Aga może powiedź teściowej co Ci jest potrzebne kurcze bo niedługo będziesz sprzedawac kurtki ;-) moja też non stop Oli coś kupuje ale ona zawsze trafia w sedno i wybierze coś czego akurat nie mamy!

Myfa ja do takiego płaszcza kupiłabym buty na wysokim obcasie bedzie bardzo seksy!

Do Gdańszczanek, w Realu jest promacja Pampersów, po 43 pln - jumbopack. (no ale moze już wiecie i macie :happy: )

dzieki anetko :-)
jeszcze musze wykombinowac cos z szalem i czapa jakis kolor ?
torbe taka kupie
a plaszcz ma kolor siwy

298vk4.jpg

Myfa, Aska Karolla, ja kupilam 19 i teraz zastanawiam sie czy nie za male.
czekam az przyjda.

mam w domu kapciuszki rozm.19 i sa duzo za duze, wiec sadzilam, ze kozaczki beda dobre i ze przechodzi w nich do lutego.
teraz sama nie wiem.

reklama
Wiesz co Mika rozmiar rozmiarowi nie równy Ola ma buciki kangaroos rozm 20 i są ciut za duże a z Bartka rozm 20 jest o wiele większy !

Do góry