reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :-)

fiu, fiu, fiuuuuu....., ale się Antares obkupiłaś. Śliczne te rzeczy i ty super wyglądasz. A butki mi się podobają. :)

Misiaq ile zapłaciłaś za tego świetlika? Bardzo fajny. :)

reklama
Karola mogę Ci powiedzieć co my dostaliśmy z niekonwencjonalnych "prezentów".

Koszulki ze naszymi portretowymi zdjęciami i podpisami: na mojej - " Moj Ci on" na koszulce męża "moja ona"
Antyrme wyłożoną banknotami "10" a pod spodem dużo zdjęc męża i moich z różnego okresu.
A od koleżanek z pracy dostałam łańcuszek na męża z pomponikiem z jednej strony i uszkiem z drugiej strony.
A od światków plakat (nasze zdjęcie ze spływu kajakowego) w formacie A0 chyba, a napisem "...dalej popłyną razem przez życie..." , oczywiście podpisywli się na nim dookoła zdjęcia wszyscy obecni na ceremonii.

To tyle z tego co pamiętam.

karola7 pisze:
Dziewczyny proszę o pomoc.  Potrzebuję pomysł na prezent dla mojej sister taki zamiast kwiatka na ślub.  Cosik malutkiego a miłego.  Plis bo to tylko tydzień a ja  się wczoraj opamiętałam.  Bo co do prezentu głównego to jesteśmy umówione, że dostaną po weselu i zobaczymy czego im będzie brakować.

My zamiast kwiatka dostlismy czekoladki.

no, Antares nie pogadasz, cudo miodzio ;D. obecnie poszukuje podobnych butkow i zaloze sie ze tez uslysze jakis komentarz  ;)
karola tak z ranca nic mi nie przychodzi do glowy, jak cos przyjdzie :D to sie odezwe

karola ciezko mi bedzie cos doradzic,bo kupujac prezenty kieruje sie tym
co kto lubi jakimi przedmiotami sie otacza itd
hm,a moze jakas orginalna kompozycje kwiatów,ktora bedzie mozna zasuszyc
z moimi ulubionymi bambusami w tle :),mi kiedys bardzo ladnie i dlugo kwitly po wlozeniu do wody

karola - zwitek kuponów lotto:) moze akurat ? tak sobie na przykład zazyczyła moja siostra :)

ps.tylko weź na chybił trafił, bo jakby sie przypadkiem system sprawdził, to wiesz ;)

reklama
Do góry