reklama
Karola mogę Ci powiedzieć co my dostaliśmy z niekonwencjonalnych "prezentów".
Koszulki ze naszymi portretowymi zdjęciami i podpisami: na mojej - " Moj Ci on" na koszulce męża "moja ona"
Antyrme wyłożoną banknotami "10" a pod spodem dużo zdjęc męża i moich z różnego okresu.
A od koleżanek z pracy dostałam łańcuszek na męża z pomponikiem z jednej strony i uszkiem z drugiej strony.
A od światków plakat (nasze zdjęcie ze spływu kajakowego) w formacie A0 chyba, a napisem "...dalej popłyną razem przez życie..." , oczywiście podpisywli się na nim dookoła zdjęcia wszyscy obecni na ceremonii.
To tyle z tego co pamiętam.
Koszulki ze naszymi portretowymi zdjęciami i podpisami: na mojej - " Moj Ci on" na koszulce męża "moja ona"
Antyrme wyłożoną banknotami "10" a pod spodem dużo zdjęc męża i moich z różnego okresu.
A od koleżanek z pracy dostałam łańcuszek na męża z pomponikiem z jednej strony i uszkiem z drugiej strony.
A od światków plakat (nasze zdjęcie ze spływu kajakowego) w formacie A0 chyba, a napisem "...dalej popłyną razem przez życie..." , oczywiście podpisywli się na nim dookoła zdjęcia wszyscy obecni na ceremonii.
To tyle z tego co pamiętam.
dytek
Fanka BB :)
karola7 pisze:Dziewczyny proszę o pomoc. Potrzebuję pomysł na prezent dla mojej sister taki zamiast kwiatka na ślub. Cosik malutkiego a miłego. Plis bo to tylko tydzień a ja się wczoraj opamiętałam. Bo co do prezentu głównego to jesteśmy umówione, że dostaną po weselu i zobaczymy czego im będzie brakować.
My zamiast kwiatka dostlismy czekoladki.
aneta998
Fanka BB :)
karola ciezko mi bedzie cos doradzic,bo kupujac prezenty kieruje sie tym
co kto lubi jakimi przedmiotami sie otacza itd
hm,a moze jakas orginalna kompozycje kwiatów,ktora bedzie mozna zasuszyc
z moimi ulubionymi bambusami w tle ,mi kiedys bardzo ladnie i dlugo kwitly po wlozeniu do wody
co kto lubi jakimi przedmiotami sie otacza itd
hm,a moze jakas orginalna kompozycje kwiatów,ktora bedzie mozna zasuszyc
z moimi ulubionymi bambusami w tle ,mi kiedys bardzo ladnie i dlugo kwitly po wlozeniu do wody
reklama
Podziel się: