reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :-)

Tosia w łóżeczku to juz prawie nie ma dla siebie miejsca ;)

vzda13.jpg

Misia super ten świetlik :) i jak - podoba sie Wiktorkowi?

Madzia pech jak diabli z ta karuzela ale najwazniejsze, ze ich namierzyłaś :) antyreklama na BB + negatyw na pewno zadziała :) co za kretacze wstretni.

Ja ide dzisiaj do solarium no i po zakupy jakies bo w sobo na 18 do chrzesniaka Tygrysa ;D hurrrrrrrrrraaaa (to z powodu zakupów)  ;)

reklama
Świetny świetlik i świetny ocean muzyczny :).

Antares, najbardziej urzekła mnie kura vel kogut i toto z zębami z przodu ;D. Tośka też się wybiera na swoją pierwszą osiemnastkową balangę?
(a swoją drogą, jak małżonek to zrobił?-oboje wyglądacie na góra 25 lat, chrześniak ma 18, co by znaczyło, że został chrzestnym w wieku lat 7.
Kuria na to pozwoliła ??? ;D)

Karolla, Irenka dostala ten muzyczny ocean w prezencie od dziadków z Nowego Jorku hehe :) Narazie stoi w piwnicy bo nie mamy miejsca, a Irenka juz nie wie czym sie zając, tyle ma zabawek. Musze rodzicom powiedziec zeby nie przysylali rzeczy ze Stanów, bo u nas można taniej kupić to samo i mniej zapłacić za przesyłkę. Moja mama ma manię "w Stanach jest lepsze", kupiła leżaczek - a tu takie same na allegro, kupiła kosmetyki Musteli - w każdym sklepie u nas te same, zabawki te same... Szkoda że nie da jej się wytłumaczyć, że my już nie jesteśmy Trzecim Światem :)

hi,hi,hi widzisz Madzia jak pozory myla ;) no i ta Twoja  dyplomacja ;) Mój Tygrys ma ponad 30 :) ja juz dobijam ;) Tygrys narodzony jako oststni w rodzinie, ze tak powiem w wyniku ekhm wypadku przy pracy ;) Rodzenstwo starsze o 10-11 lat wiec sie wszytko zgadza :)

Tosia jak najbardziej sie bedzie lansowac wśrod mlodzieży :)

NO I NARESZCIE JA SIE BEDE LANSOWAĆ :) mOJE DROGIE :) NABYŁAMMMMMMMMMMMMMM nareszcie ciuchy dla LUDZI :)spódniczka + bluzeczka + buciki wszystko w naturalnych kolorach z karta Nokia całkiem niedrogo :) Boshe....a ż sie nie moge doczekac aż Tygrys wróci zeby Wam sie zaprezentować :) jejeu jeju i normalny stanik z fiszbinami załozyłam.... ;D

raczej mi sie nie poprzewraca bo mój stary na widok moich łowów powiedział ŁADNE.ja sie bardziej podniecałam jak sobie kupił gitare.No.Wiec prezentuje sie nie za dobrze bo jestem wq i nie mam fryzu i mejkapu ale za to ciuchy widać.i grube nogi.ale co tam.Olewam.No.

vzftdf.jpg

vzftsg.jpg

:o :o :oMatko Boska, juz wiem, dlaczego tak rzadko sie nam tu pokazujesz...Nie chcesz nam przykrości robić. Przecież, kurka, chudniesz w oczach :o. Grube nogi, śmiechu warte. Ud nie widzę, ale łydki szaaalenie zgrabne. Dla mnie bomba. Tośka obciążona genetycznie urodą musowo. :) :) :)

I widzę, ze ktoś ci w chwili natchnienia portret chlapnął. Czyżby droga połówka pomarańczy, czy innego owocu miała i takie uzdolnienia ??? ;)

buahhahaha Madzia :) Ty jesteś jak miód na serce :) od razu sie człowiekowi robi lepiej :) i nie, ze nogi i tak dalej... dzięki :) jednak co baby to baby.Potrafią docenić wysiłek powrotu do formy :)

a do kurii, która raczyłaś wspomniec w którymś poście, to prawie musiałam pisać odwołanie zgodnie z sugestią ksiądza proboszcza.DLaczego? zapytasz zapewne.A dlatego droga MAdziu , ze pan ksiądz kleryk nie chciał nam udzielić slubu, kiedy przy okazji protokołu przedmałżeńskiego, jak na spowiedzi szczerze wyznałam, ze niezupełnie akceptuję naturalne metody regulacji poczęć....taaaa.no cóż.

A myśmy specjalnie wzięli ślub w parafii mojego męża, gdzie ksiądz Mundek protokół wypełniał razem z nami, a właściwie za nas. W ogóle nie kojarzę pytania o regulację poczęć, chyba sobie to sam uzupełnił (ale zdaje mi się, że wiedział, ześmy juz to sobie "wyregulowali" ;)) U mnie w parafii to ja bym na rozmowę nie chciała iść, bo proboszcz zdeczko nadgorliwy.

reklama
Antares Słonko chciałabym wyglądać tak jak Ty bez makijażu... :) ciuszki boskie! hehe aco do zabawek dokładnie tak wygląda drugi koniec łóżeczka Wiktora tyle że schowałam pod przewijak ;) hahahah monaliza rulez :)

Do góry