reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy :-)

Tez rozważałam kupno tego wózka ale ma on jeden minus - kółka nie mają resorów i nie robi "buju buju" ;D ;D ;D A tak poważniej podchodząc do sprawy to ciężko nim podjechać pod krawężnik, zwłaszcza z zamontowaną gondolą. :(

reklama
Oj ja tez wole nie powierzac zakupu wozka mezowi. No chyba ze mezus dostanie konkretna instrukcje typu: kochanie w tym sklepie na rogu, model x, cena x a dodatkowo wozeczek jest zarezerwowany na nasze nazwisko  ;D Choc i wtedy istnieje ryzyko, ze cos pokreci  ;D

Karola7 to nie drogo ja byłam w Promenadzie w Kaphalu no dosłownie tydzień temu i były po 140 zł, więc wygląda na to, że warto pojeżdzić po innych sklepach bo ceny znacznie się róznią - moze namówię siostrę to pojedziemy do galerii Mokotów ;D

Zapomnialabym, moze wiecie cos na temat wozka Chicco 3WD tech, widzialam go dzis w internecie, i jest w bardzo promocyjnej cenie. Basiu moze Ty wiesz cos na ich temat.

dziewczyny co do 3WD tech duo to nie bedzie juz tego modelu ,w listopadzie wchodzi nowa trójka ,moze bedzie lepsza niz ta co była ,jesli mam byc szczera to nie polecam trójkołowca.Serduszko a co do C1 to jesli poznasz ten wózek dokładniej to przekonasz sie ,ze nie ma najmniejszego problemu z podjazdem na kraweznik,zapraszam do siebie do butiku z miła checia pokaze wam ten wózeczek:)

serduszka a jeśli mogę jeszcze cos polecić (-fakt to juz nie wózek)to z cała pewnością polecam wyprawki,okrycia kąpielowe,koszulki.....z "EWA"świetna firma i to nasza polska,cudowna bawełna i mięsista gruba frotka-naprawdę super!!!

butki znajduje sie na hallera ,po 20 Września dostaniemy ostatnia partie techów na 4kołach pompowanych albo na 6 skrętnych po 999zł naprawdę świetne wózki i super cena ,można sobie zarezerwować albo wsiąść na 4raty które są na 0%,polecam .Dużo ludzi nie wie o systemie ratalnym ,myślą ,ze to tylko lodówki,pralki i meble sie kupuje na raty a u nas można i wózki,fotele ,krzesła do karmienia itp i wielu z tego korzysta ...ciesze sie ,ze tak jest ludzie sie przekonują do porządnych rzeczy i naprawdę są zadowoleni

reklama
Do góry