reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :-)

reklama
Anetko, jak to co? Ciuchownia to ciuchland, lumpeks, szmateks, second hand, tania odzież zachodnia, ubrania na wagę, nie wiem jak jeszcze te przybytki się zwie.
A sweterek słodki ;-)

p1090718ya3.jpg

nowy nabytek

Anetko, jak to co? Ciuchownia to ciuchland, lumpeks, szmateks, second hand, tania odzież zachodnia, ubrania na wagę, nie wiem jak jeszcze te przybytki się zwie.
A sweterek słodki ;-)

tak myslałam Dynia ,ale zdziwiły mnie te ksiazeczki,musze sie porozgladac moze u nas tez sa.

Myfa super ciuszki.

Mysmy wczoraj kupili nowy fotelik samochodowy od 9-18kg marki Roemer King plus, osiagnal dobry wynik w testach,wiec stwierdzilismy, ze go bierzemy:tak: Erykowi chyba sie spodobal, bo gadal cala droge powrotna do domu. Nabylismy tez hermetyczny kosz na zuzyte pieluchy, coby sie watpliwy zapach nie rozchodzil i zdaje egzamin:tak: :-)

Iga, juz sie jezykow obcych uczysz, brawo kochana!

Marcel po Teletubisiach najbardziej lubi wlasnie Lippy&Messy. Uchachany oglada:)

Aneta, sliczny sweterek:)

No Hubert, jak Cie mama odwali w nowe ciuchy, to hoho
Barwy wojenne, wiosna z tata do lasu pewno polecisz co?;-)

Ja pieluchy to do reklamowki i na balkon, a wieczorem na dol do kosza, albo do pieca ida:)

reklama
Do góry