reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :-)

Super! Naprawde mi sie podoba!

Moze i my tez cos pomyslimy. No i własnie chciałam cos kupić z klockami, bo to dalej ulubiona zabawa Bartka, a i urodzinki sie tyz zblizają, więc jest okazja

Więc Karola, prosze o opinie jak juz będzie prezent rozpakowany :tak::-)

reklama
Karola7 bardzo fajny ten stolik edukacyjny i oczywiscie super pomysl na urodzinki. Mysmy tez juz wymyslili i zamowilismy malemu suchy basen w ksztalcie wozu strazackiego do tego 500 pileczek, coby mogl sie w nich "pluskac":tak: ;-) :laugh2:

kupilam sobie dzisiaj buty tylko nie wiem na jaka okazje
bild008gd7.jpg

Karola stoliczek super Oskar ma taki sam i jest rewelacyjny!

Blond śliczne butki jak to nie wiesz na jakie okazje a chociażby na wieczorne przytulańsko z meżem ;-)

Karola, stoliczek to swietny pomysl, Marcel dostal pod choinke, nie taki, zwyklejszy troszku, ale bardzo lubi sie nim bawic, wszystko juz ma opracowane. Na pewno sie Iguni spodoba.

Aga, basen z pileczkami tysz fajny pomysl:)

Blond, no juz Ci Karolla podpowiedziala na jaka okazje;-)

o co chodzi wszyscy wujkowie kupuja te ciuszki UMBRO ;-) moj tez pelno ma tego.....
ale buty wypas....strasznie mi sie podobaja...my mamy adidasa fajne ale kurcze nie wiem czy juz nie za male beda na mlodego :-(

reklama
umbro to jest taka firma jak adidas produkuja ciuchy sportowe tutaj tez jest tego pelno
no marcelek wypas bedzie sportowiec

Do góry