reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :-)

Karola to ta bluzeczka.....(nie wiem czemu link Ci sie nie otwiera)

156336868yj0.jpg

reklama
a to upolowane rzeczy jednej bluzka jeszcze nie wyschla wiec ja kiedy indziej...niewyprasowane za co sorki....ciuszki nowiutkie

p1090503vo0.jpg

p1090505lh4.jpg

p1090508ra1.jpg

Myfa, wszystkie ciuszki odlotowe :tak:
Widzę, że każda odnawia garderobę przed wiosną:-)
Ja wczoraj kupiłam jeansy, jak będę miała foty to wkleję.

Myfa ta marynara bardzo szykowna będziesz wyglądaćw niej jak Jackie Kennedy ;-)

Babcine zakupki na wiosnę dla Oli

6adce794e70aeca9med.jpg

Pizamka
affb2e8fcd4f52a5med.jpg

cieniutkie boskie rajstopki na wiosne i lato
02ca0858c4883797med.jpg

326699a4180774b6med.jpg

cf26bfb4cdcfaedemed.jpg

Karolla juz mowilam kiedys ze mozna tylko pozazdroscic gustownej babci :-) super ciuszki....
a marynarke widzialam ze nosza takie do jeansow...ja jednak chyba nie odwaze sie do nich no chyba ze cos mi odwali

No tak koronkowa bluzeczka najbardziej mi się spodobała :-)
Myfa widzę fazę na paski i kratki złapałaś i wszystko w bardzo modnych kolorkach.

Fiu fiu! Oleńka prawdziwe dorosłe rajstopki będzie nosiła.
Igunia już nosiła takie różowe, lilputki się nazywają, zniszczyły się jednak szybciutko od rzepów przy pieluszce ortopedycznej.

a marynarke widzialam ze nosza takie do jeansow...ja jednak chyba nie odwaze sie do nich no chyba ze cos mi odwali

Ja tam w liceum, taką podobną, deko krótszą od tej, do jeansów nosiłam. Nikt mnie nigdy za to nie zmierzył znacząco wzorkiem, tyle, że ja na wsi mieszkam i u nas się ludzie nie znajo na modach ;-)

reklama
Super ciuchy Myfa... ja nie umiem dla siebie szukać w lumpie... co innego dla młodego... tam coś można wyszperać;-)
Karolla super ciuszki :-) będzie pasować prezencik od nas :-) ;-)

Do góry