reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :-)

W polsce bedziemy na swieta to moze wtedy kupimy , chociaz mowia , ze nie wolno za wczasu kupowac . i jak tu sie cieszyc przeddzidziusiowymi zakupami

reklama
dynia pisze:
Ooooo?!?!!! A co masz do  glanów????
Moje  są  super!!!
SĄ BARDZO WYGODNE!!!!!
NA PŁASKIM OBCASIE!!!!
MAJĄ MNÓSTWO MIEJSCA NA PRZEBIERANIE PALUCHAMI!!!!
PASUJA I DO SPODNI I DO KIECKI!!!!
I MOJE TEŻ MAJĄ SUWACZEK!!!!!​
Więc co im można zażucić ?!?!?!?!

Mieu chodziło jeno o trudność w zawiązywaniu przy coraz większym brzuszku i o nic wiecej :)

Mója tata powiedział, że wózek kupuje dziadek ;D Na razie nawet się nie rozglądałam.
Wczoraj oglądałyśmy z mamą ciuszki na allegoro. Wzdychałyśmy jakie to śliczne, a jakie to piękne, ale przecież nie kupimy paki ubranek dla małej księżniczki skoro może urodzić się książę :p :D i odwrotnie.

Wreszcie zrobilam zdjecia mojej zdobyczy :-)
Wersja gondolkowo-zimowa
profil:
dsc000894pf.jpg

od przodu
dsc000918hs.jpg

wersja spacerowo-letnia
dsc000939tj.jpg

od przodu
dsc000922pu.jpg

oraz nosidelko :-)
dsc000944sm.jpg

ja jestem bardzo zadowolona, chociaz nie jest to moze hicior :-)

Dorwalam sie wreszcie do aparatu i moge sie pochwalic tym, o czym wczesniej tylko pisalam :-)
Wozek juz jest w watku adekwatnym.
Teraz kolej na reszte
Mata edukacyjna w dwoch ujeciach:
dsc000952zm.jpg

dsc000966xz.jpg

i te dwa zestawy wyprwaki, o ktorych pisalam i komus tlumaczylam, co to :-)
zielony:
dsc000990zr.jpg

zolty:
dsc001028og.jpg

oraz kocyk, ktory mozna spiac i jest idealnym do wozka , albo lozeczka spiworkiem razem z rozkiem z usztywnieniem kokosowym :-)
dsc000972pz.jpg

Kira cudny wozeczek chcialam tez taki kolorek wozeczka ale nie mieli w sklepie wiec wybralam blekitno gtranatowy....udany zakup widze ....

Kira mata superancka noi moje kolorki :-) tzn fiksuje juz na punkcie zieleni takiej hahah ciuszki superowe wyprawka sliczna

reklama
Kira, śliczny wózeczek. Bardzo podobny do Karolinek, nad którymi się zastanawiam.
Ja nie szukam niczego drogiego bo uważam, że nie warto
Jeszcze jest Smyk też bardzo podobny tylko ma kilka detali wykończeniowych nadających całości bajerancki wygląd. Myślę o modelu, który ma te wszystkie funkcje co ten tylko jest na pompowanych kołach na szprychach oraz ma dodatkowo torbę, pokrowiec od deszczu, moskitierę i w wersji spacerówka, pułeczkę z otworkiem na butelkę. Można takie kupić już za 550zł.

Do góry