reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :-)

reklama
co do ciezaru nie jest to najlzejszy wozek ale tako jeszcze ciezszy jest.... osobiscie odradzam na nasze polskie drogi wozki ze skretna osia jezdzilam nim najpierw w sklepie po tem po chodniku makabra.... a ofac sie nie da trzeba blokowac oske......beby comfort jakos ladnie sie prowadzilo z przednimi skretnymi kolami...ale na chodniku masakra .... warto osobisce wyprobowac.....
przy wyborze wozka warto kkierowac sie tez tym zeby gondola jednak byla spora, za lekki wozek ma tentdencje do wiekszej wywrotnosci....nawet wczesniej na to nie wpadlam....dopiero w sklepie... szeroka spacerowka....duze kola - plastikowe na naszych drogaach sa straszne....

Misia zdjecie dopiero jak juz urzadzimy sie w domku ....my kupilismy blekitno granatowy.....z przrewaga tego drugiego bo w koncu zima i wiosna to nie za czyste miesiace...

Rybko, fajowe zakupki... Tylko sie zakochac w tych wszystkich rzeczach dla maluszkow :-)
Ja dzisiaj tez poszalalam w sklepach i kupilam: rozek z usztywnieniem kokosowym, 3 zestawy wyprawki (takie do szpitala... podobno trzeba u nas miec zestawy na kazdy dzien pobytu) i taka mieciutka ksiazeczke. Znalazlam fajny i tani sklep. Za rozek dalam tylko 20 zl. Zazwyczaj tyle kosztuja te nieusztywniane. A zestawy wyprawki jeszcze tansze :-)
Jak wroci chlop z aparatem, to zrobie fotki i zalega wozka :-)

Rybko, super te rzeczy! Ile zabawek! Ja mam tylko dwie grzechotki i karuzelę do łóżeczka:) No i 3 szuflady ubranek!

Kira25, co to jest ten zestaw wyprawki ???

Karolina, to sa takie gotowe zestwy np. kaftanik, koszulka, spioszki, czapeczka, sliniaczek, rekawiczki.... To zalezy od producenta :-) Po prostu kompletne ubranko dla niemowlaczka. Nie trzeba wszystkiego kupowac na sztuki. Wychodzi taniej, o niczym sie nie zapomni i wszystko ekstra do siebie pasuje. Gdzies tu Myfa pokazywala taki zestawik. Jak znajde, to Ci pokaze. albo poczekaj, bo wieczorkiem zaladuje swoje zdjecia :-) I chyba swoje z wczesniejszych lowow tez juz pokazywalam. Wole do szpitala takie gotowe zestawy z bawelny :-) A na wyjscie do domku mam welurkowy bialy :-)

Dzięki dziewczynki - 90% z nich to z allegro - nowe z opcji kup teraz;D
Co do termometru to dostałam i jest to termometr do wody ;D
Co do zestawów to ja mam nowy 1 ale już mam tyle ciuchów, że wezmę do szpitala jeden nowy a resztę te co podostawałam;D

reklama
Do góry