reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :-)

Kira super wózio.
No a nam wreszcie udało sie wygrac na allegro (kocham tego snipa ;)). No i cena jest bezbłędna - 222,50 zł. Wózek może nie jest ten z moich marzeń, ale czego chcieć za takie pieniążki. No i jeszcze facet co sprzedawał mieszka niedaleko nas, więc nie bedzie problemu z odbiorem.
no a tak to wygląda
70477681_2

70477681

70477681_4

reklama
No moje kochane bardzo ladne wozki , wszystkie zielone moj maz patrzy za czerwonym,Karola ja mialam polaka przy pierwszym dziecku tylko inny model i wyobraz sobie ,ze mi sie rama zlamala . teraz tak sie do wozkow tej firmy zrazilam ,ze nawet na nie nie patrze.ale tak poza tym to wozeczek bardzo ladny

no kira ja widze ,ze tutaj sa zakupy na calego.ten kocyk co sie spina to musze powiedziec , ze ja po doswiadczeniach i jest wspanialy.my mamy tzn . moj synek tylko niebieski , a teraz przejdzie na mala

Dziewczynki widze że wy juz na całego z zakupami jejku musze wziąść sie za kupno wózka i mebelków...
Kira ten wózeczek super jest ja bym do góry skakała gdyby mi ktoś taki darował, Rybka ty to już masz
chyba wszystko piękne rzeczy, Karola gratuluje wygranej aukcji, cena :o superowa i wózeczek tyż!!

Pokarze wam co kupiłam w Krakowie w C&A bo u nas w 3mieście nie ma tego wiec tam wyszukałam
cosik dla Olci!!! Ja wybierałam tata płacił ;D

To kwiatek - maskotka od cioci czyli mojej szwagierki do przyczepienia przy łożeczku
dscn02202kz.jpg

to malusieńskie rajstopki na maluśkie nóżki
dscn02213ay.jpg

bluzeczka z jeżykiem na 68cm
dscn02232bw.jpg

bluzeczka do kompletu poniżej ;)
dscn02247qh.jpg

komplecik na 68cm, spodnie i kamizelka
dscn02250yq.jpg

reklama
Do góry