reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :-)

reklama
Ooooo?!?!!! A co masz do glanów????
Moje są super!!!
SĄ BARDZO WYGODNE!!!!!
NA PŁASKIM OBCASIE!!!!
MAJĄ MNÓSTWO MIEJSCA NA PRZEBIERANIE PALUCHAMI!!!!
PASUJA I DO SPODNI I DO KIECKI!!!!
I MOJE TEŻ MAJĄ SUWACZEK!!!!!​
Więc co im można zażucić ?!?!?!?!

Ja tez trzymam mocno :)

hehe Antares, ja mam na zamek a z przodu na sznurowki, dwa w jednym, mozna poluznic jak beda nozki puchnac.

A za mnie trzymajcie kciuki, bo kuzyn cos wspominal ze ewentualnie moglby odstapic wozeczek... ;D

No właśnie, Remeny chyba ma cóś takiego jak ja.
Wybrałam jasny kolorek taki cieniowany beż, żeby było tak bardziej optymistycznie i jakby lżej ;)

Ciężko trzymać kciuki za wasze zakupy i prezenty i jednocześnie pisać ale w międzyczasie będę ściskać.
Jakoś nie wierzę, że już wszystkie ściągacie do domu wózki. Chyba tylko ja gapa dopiero zaczęłam chodzić po sklepach i jeszcze nie podjęłam decyzji, na który się zdecydować.
Mnie teściowa straszy, że za wcześnie jeszcze na takie zakupy, denerwuje mnie taką postawą bo zasiewa niepokój i skutecznie hamuje.

DZisiejszy wózek pomimo snipa umknął (poszedł za 20 zł więcej niż ja dałam :(). No cóż jutro jeszcze dwie opcje. W tym jedna ode mnie z miasta, więc be przesylki :). Może tym razem?

buty czy wiazane czy na zamek i tak potrzebuje wsparcia po dluzszym spacerku i nie tylko ciezko mi wogole dotknac pietki ;-)
Karolla a jaki wozeczek obstawilas? jja juz nabylam z tym spokoj przynajmniej lozeczko wkoncu siostra mi przywiezie od cioci z Lublina...a co jeden wydatek mniej za to moze posciel fajniejsza nabedziemy......zreszta kasiorke polyka jak smok mieszkanko...

reklama
Diewczynki wy to juz wozki macie , a u nas to drugi dzieciaczek , a z wyborem taki sam problem jak przy Maurice . teraz przynajmniej wiemy czego nie chcemy

Do góry