reklama
dynia
papla maniakalna
Ooooo?!?!!! A co masz do glanów????
Moje są super!!!
Moje są super!!!
SĄ BARDZO WYGODNE!!!!!
NA PŁASKIM OBCASIE!!!!
MAJĄ MNÓSTWO MIEJSCA NA PRZEBIERANIE PALUCHAMI!!!!
PASUJA I DO SPODNI I DO KIECKI!!!!
I MOJE TEŻ MAJĄ SUWACZEK!!!!!
Więc co im można zażucić ?!?!?!?!NA PŁASKIM OBCASIE!!!!
MAJĄ MNÓSTWO MIEJSCA NA PRZEBIERANIE PALUCHAMI!!!!
PASUJA I DO SPODNI I DO KIECKI!!!!
I MOJE TEŻ MAJĄ SUWACZEK!!!!!
Ja tez trzymam mocno
hehe Antares, ja mam na zamek a z przodu na sznurowki, dwa w jednym, mozna poluznic jak beda nozki puchnac.
A za mnie trzymajcie kciuki, bo kuzyn cos wspominal ze ewentualnie moglby odstapic wozeczek... ;D
hehe Antares, ja mam na zamek a z przodu na sznurowki, dwa w jednym, mozna poluznic jak beda nozki puchnac.
A za mnie trzymajcie kciuki, bo kuzyn cos wspominal ze ewentualnie moglby odstapic wozeczek... ;D
dynia
papla maniakalna
No właśnie, Remeny chyba ma cóś takiego jak ja.
Wybrałam jasny kolorek taki cieniowany beż, żeby było tak bardziej optymistycznie i jakby lżej
Wybrałam jasny kolorek taki cieniowany beż, żeby było tak bardziej optymistycznie i jakby lżej
dynia
papla maniakalna
Ciężko trzymać kciuki za wasze zakupy i prezenty i jednocześnie pisać ale w międzyczasie będę ściskać.
Jakoś nie wierzę, że już wszystkie ściągacie do domu wózki. Chyba tylko ja gapa dopiero zaczęłam chodzić po sklepach i jeszcze nie podjęłam decyzji, na który się zdecydować.
Mnie teściowa straszy, że za wcześnie jeszcze na takie zakupy, denerwuje mnie taką postawą bo zasiewa niepokój i skutecznie hamuje.
Jakoś nie wierzę, że już wszystkie ściągacie do domu wózki. Chyba tylko ja gapa dopiero zaczęłam chodzić po sklepach i jeszcze nie podjęłam decyzji, na który się zdecydować.
Mnie teściowa straszy, że za wcześnie jeszcze na takie zakupy, denerwuje mnie taką postawą bo zasiewa niepokój i skutecznie hamuje.
dynia pisze:Chyba tylko ja gapa dopiero zaczęłam chodzić po sklepach i jeszcze nie podjęłam decyzji, na który się zdecydować.
o nie Dynia ja tez jeszcze nie zdecydowałam na razie snuję się po sklepach ale nie kupuję...
Myfa80
mama Hubcia i Wojtusia
buty czy wiazane czy na zamek i tak potrzebuje wsparcia po dluzszym spacerku i nie tylko ciezko mi wogole dotknac pietki ;-)
Karolla a jaki wozeczek obstawilas? jja juz nabylam z tym spokoj przynajmniej lozeczko wkoncu siostra mi przywiezie od cioci z Lublina...a co jeden wydatek mniej za to moze posciel fajniejsza nabedziemy......zreszta kasiorke polyka jak smok mieszkanko...
Karolla a jaki wozeczek obstawilas? jja juz nabylam z tym spokoj przynajmniej lozeczko wkoncu siostra mi przywiezie od cioci z Lublina...a co jeden wydatek mniej za to moze posciel fajniejsza nabedziemy......zreszta kasiorke polyka jak smok mieszkanko...
reklama
blond
mama dwoch urwiskow
Diewczynki wy to juz wozki macie , a u nas to drugi dzieciaczek , a z wyborem taki sam problem jak przy Maurice . teraz przynajmniej wiemy czego nie chcemy
Podziel się: