reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :-)

Byliśmy dzisiaj na zakupach, a raczej wycieczce krajoznawczej ;). Odwiedzilismy komis z wózkami i zdziwila mnie jedna rzecz. Ceny bez względu na firmę, rodzaj wózka i stan zuzycia w granicach 450-470 zł. Chyba jednak na allegro bedziemy szukać, ale to już na wiosnę, bo gondolka chyba zostanie stara.
No i jeszcze odwiedzilismy sklep z bielizną i stał tam tylko jeden manekin - ale za to jaki :o - piekny model ciężarnej z super brzuniem no i do tego piękną bielizną. No i zakupilam sobie staniczek, a raczej top sportowy, bo chyba w takim bedzie mi teraz najwygodniej.

reklama
eeeeee Karola! to byłam ja a nie żaden manekin ;) buahahahahahahahaaa

a my póki co inwestujemy w mieszkanko - ciągle dokupujemy jakieś drobiazgi, zeby domek była jak najbardziej funkcjonalny w zwiażku z nadzinami i opieką nad Tosieńką :) dzisiaj na tapecie półeczki :)

Antares, wybacz, że cie nie poznałam ;). Ale manekin nie mial głowy. No ale, ze ja głupia po samej figurze sie nie zorientowała, ;) ;D

Widze, ze juz wszedzie przygotowania pelna para :-)
Zamowilam wreszcie te posciel na allegro. Jak przyjdzie, to sie pochwale :-)
Kupilam dla malej znow troche rzeczy. Miedzy innymi dwa takie pelne zestawy do szpitala (podobno musze zabrac ubranka na caly pobyt w szpitalu), oba bielutkie. W jednym mamy nadzieje zabrac nasza corcie do domu :-)

To jest kropla w morzu tego co już mam ;D wrzucam na razie te mniejsze ;D
hpim10692yz.jpg

hpim10669ln.jpg

hpim10674ky.jpg

hpim10700io.jpg

hpim10723he.jpg

hpim10745jz.jpg

hpim10756aj.jpg

hpim10738dc.jpg

Rybko, piekne "zapasy".... przejrzalam wczoraj nasze ciuszki i wlasciwie juz mam wszystko. zostala mi tylko jakas cieplesza czapeczka do dokupienia.... No i cale osprzetowanie (wozek- kupuje mama, lozeczka- juz upatrzone, przewijak na lozeczko, posciel juz idzie, szczoteczki, obcinacze, laktatory, smoczki etc.).... Wiec najtrudniejsze przed nami....

:) :) :) jakie piękne śliczne :) Rybeczko ale będziesz stroiła malca :) wlaśnie dostałam lózeczko od koleżanki czyli jedno z głowy został do kupienia materac i pościel

reklama
karola7 pisze:
Antares, wybacz, że cie nie poznałam ;).  Ale manekin nie mial głowy. 

ech.... trudno nie stracić głowy przez to wszystko - tyle tu slicznosci, ja nabyłam dzisiaj pościelkę dla Tosi i ..... ekhm - nie mogłam sie oprzeć - 3 przytulanki :)

Do góry