reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :-)

jakie cudne rzeczy macie Rybko :o superowe mam taki sam obcinacz z nożyczkami dla dzidzi
tylko pewnie i tak bede sie bała obcinać takie małe paznokietki!!

Dziewczynki ile kompletów poscieli kupujecie bo ja dwa a trzecią dostane, ponoc różnie to bywa z maluchami
mogą zasiusiać lub nie daj boshe cos gorszego zrobić na posciel ;D ;D

reklama
Karolla 3 komplety to minimum. Ja zaczynalam od 3, ale potem mam jeszcze uszyła mi 2 (bo przez przypadek źle rozcięła material na zasłony, który sobie kupilismy i zostały skrawki tylko na posciel dla maluszka ;) :laugh:, no ale przynajmniej pasowały do zasłon). Ale myślę, że prześcieradeł to jednak trzeba więcej - przynajmniej ja częściej zmienialam. No i jeszcze polecam ceratki na materac, bo dzidzia na pewno sie zsika w łóżeczku, tak przynajmniej materac uratowany.

No ceratki też już kupiłam bo szkoda zasiusiać materac ... teraz wiem o jaki prezent bede prosiła na świeta
o posciel dla małej ;)

Troszkę mnie nie było, ale powróciłam. Pooglądałam wszystkie zdjątka i........... ojej :laugh: :laugh: :laugh: Śliczniaste. Moja mama mówi, że jak byłam mała to mi strasznie zazdrościła, że mam tyle pięknych ciuszków ;D
Rybka Polarek z uszkami prześliczny. Ja też chcę ;D ;D ;D

Rybka - zaku[y prześliczne. polarek też jest mój ulubiony. Nasza mała ma kombinezon z takimi uszkami.

Troszkę się martwiłam, że ja jeszcze nie ruszyłam z zakupami, ale teraz mama uruchomi kontakty i na pewno coś mi się dostanie ładnego. A mój tata powiedział, że wózek kupuje dziadek, więc jeden problem z głowy :) Oprucz tego tata z Piotrem zrobią remont w naszym nowym pokoju i obiecali szafę i łóżko kupić. Jak usłyszałam, że będziemy mieć swoje duże łóżko, to myślałam że się tam rozpłynę przy tym stole  ;D ;D ;D. Oczywiści nie obyło się bez docinków, że jak widać w tym małym też się mieściliśmy  ;D ;D ;D AAAAle jestem happy!!!!!!!!!

:)
to właśnie tej pościeli nie mogłam się oprzeć.Materacyk do łóżeczka jest w identyczny wzorek,tylko ciemniejsze kolorki. ;)

reklama
swiezy zakup :-) tatus wybieral, podobna ma sam :-)

p10301140cf.jpg

p10301151lz.jpg

Do góry