reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :-)

Ja sie właśnie tego boje kurcze jak tu odmówić dziecku a mój mąż na bank nie bedzie w stanie powiedziec nie kiedy go córcia o coś
poprosi juz ostatnio mówił na zakupach że to wszystko dla jego córci ;D ciekawe co powie jak mu sie kaska skończy ;)

reklama
No nieźle :) Myfa zaszalałaś :) ja na ścianie będę miała haftowane obrazki przez moja mamę z motywem króla lwa :) hihi jak już zawieszę to cyknę :) no i zastanawiam się nad tymi gwiazdeczkami na suficie nad łóżeczkiem :)

Misqu masz zdolna mame :-)
a co do gwaizdek to fajnie to wyglada... ja motylki przyczepie chyba przy lozeczku tak zebym w nocy trafila "na lunatyka" ;-) jak male bedzie wolac "mama jesc" ;-)

A ja jako że jestem już w domku muszę sie wykurować to zrobiłam fotki nowości które mi doszły ostatnio

kocyk z Kubusiem kupiony dla corci
p10250514165ss.jpg

spódniczka z body
p10250514175kr.jpg

sweterek dostałam nowy od szwagierki
p102505141716hu.jpg

kurteczka na przyszłą zimę rozmiar 86 tez prezent
p10250514187nt.jpg

zestaw zimowy czapeczka, szaliczek i rekawiczki tez na roczek ;)
p10250514191qt.jpg

To tyle z nowości Olci!!

Ale macie slicznosci dla maluszkow :-)
Ja obrazki na sciane bede malowala sama. Na razie jestem na etapie szukania inspiracji :-)
A z ciuszkami.... mhm.... zakupilam kilka kolorow muliny i robie tzw. pikotki :-) Jak przy czyms skoncze, to pokaze , o co biega :-)
Mnie sie podobaja, bo ze zwyklych ubranek robi sie cos zupelnie innego :-)

reklama
Do góry