reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :-)

hahahah, właśnie udało mi się ustrzelić ze snipa blezerek :) mój wymarzony kolorek !!!
http://allegro.pl/show_item.php?item=68923903
DSC01761.jpg

DSC01767.jpg

reklama
Dzisiaj tatuś Olci czyli my husband kupił małej śliczną sukienkę z body w komplecie i kocyk żółty z kubusiem puchatkiem
a do tego 3 książki do czytania dla małej hi hi wzruszył sie jak dostał pare mocnych kopow i w nagrode
chciał cos córci kupić ;) :) Jutro zrobie foto to wam pokarze!!!

oto moje zakupy:
obrazek do pokoju malenstwa co prawda to blad na biurko haha ale jako obrazek bedzie super obrazu za szklem z kubisiem boje sie wieszac bo to niebezpieczne w pokoju malenstwa....
p10208124gv.jpg

a to myjka i reczniczek z kapturkiem jedyny jaki znalazlam w 100% z bawelny
p10208116co.jpg

a to miala byc wyprawjkka do szpitala ale chyba bedzie na pozniej bo moze za duze byc....
p10208089jq.jpg

a tutaj na sciane kupilam gromadke ... zdzierstwo cenowe, ale coz, zakupilam tez swiecace w nocy motylki takie swiecace w ciemnosci.... fajny efekt byl ksizyc z gwiazdkami ....
p10208188gh.jpg

Myfa piekne zakupy. A te wszystkie Kubusie powalaja mnie. Jakby to Matuś zobaczył, to chyba bysmy ze sklepu bez zakupow nie wyszli.

Karola7 wlasnie to samo powiedzialam mojemu jak w hipermarkecie bylismy i byl wielki prosiaczek (moj ulubieniec) i kubus maskotka kosztowal prawie 150 zl - nie wiem czy dobrze robie z tymi kubusiami bo male jak bedzie wiekssze to ...zbankrutuje przez te obrazki na scianie ;-) a pozniej na maskotki....

Myfa świetne te rzeczy do powieszenia, musze dzisiaj pstryknąć fotki tego co kupiłam ;)
Ja uwielbiam Kubusia to miałabym pewnie wiele wspólnych tematów Karola z Twoim synkiem ;)

reklama
Myfa z tymi zakupami dla przedszkolaka to dużo zależy od ciebie. Ja już przeżyłam cale mnóstwo awantur typu "kup mi ....". Ale najważniejsze to nie ulegać za każdym razem (bo od czasu do czasu to chyba trzeba). w prawdzie glupio to wygląda jak mały wrzeszczy w sklepie a ja udaję, że go nie słysze, ale cóż zrobić. Powoli chyba zaczyna się uczyć, że mama nie skarbonka. Chociaż skubaniec wie, że "pieniążki to sobie weźmiesz z bankomatu" ;)

Do góry