reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :-)

Jak to miło usłyszeć taki komplement od męza ;) ;D
Ja juz Ci Karola pisałam ze fajnie że wam sie taka parka udała pozazdrościć!

reklama
Oj miło Karolla. No i chyba wyczul, że o nim pisze bo właśnie zadzwonil spytac sie jak sie czuję. Chyba się bidulek wczoraj wystraszył, ale mam wrażenie że to falszywy alarm, bo nic się nie dzieje. Nawet córcia buszuje po brzuniu

Jak Ci już pisałam tez miałam kilka kropli krwi jakieś 4 tyg temu i tez nie mam pojecia od czego to było ale minęło wiecej sie nie
pojawiło a moja mała kopie że ho ho wiec sie nie martw!!!

Karolla takie obawy to nauralna rzecz i przyznam ze niepotrezbnie czasem same sie nakrecamy....
Karola7 tej parki to juz Ci zazdroszcze :-)
buziaki

Myfa oblukaj:) Ja bym w sklepie to nawet w jego stronę nie spojrzała bo cena do 3000 dobija:) ale darowanemu wózkowi.... :) hehehe

ło matko toz to musty u mnie mniej kosztuje...hmmm no nic najpierw musze go zobaczyc.....niestety szykuje sie urzadzanie nowego mieszkania (zakup mebli do kuchni, pokoju duzego,lodowki...matko tyle rzeczy a kasy brak) juz tak to sie odwleka ze mnie cos trafia bo wiem ze nie bede mogla tylu rzeczy sama zrobic a co najgorsze przeraza mnie fakt jazdy 2,5 godziny....samochodem ktora tak uwielbialam a teraz to dla mnie koszmar :-( ale sie nazalilam....w kazdym razie w promocji widzialam wozek roana martine czy jakos tak za 999zl i pewnie ten wezmiemy bo wydatkow tyle a nie chce tesciow narazac az na takie wydatki (oni finansuja zakup wozeczka)

dziewczyny poleccie jakas sokowirowke dobra....chcialam poczekac az otworza nowy konkurencyjny wielki hipermarket z agd z Anglii ale soki chciala bym juz pic....tym bardziej ze u babci wylew burakow :-) taki sok z buraka marchewka i jablkiem - niebo w gebie a nie to swinstwo co w sklepie...ble...poza tym sokowiroiwka dla maluszka tez mis ie przyda :-)

reklama
Myfcia ja mam firmy SEVERIN - dostalismy w prezencie ślubnym. Na razie jest OK, chociaż zbyt intensywnie używana to nie jest (ale z powodu mojego lenistwa ;) :laugh:)

Do góry