reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :-)

Witam, ja kupiłam prześliczny różowy komplecik z bucikami z nadzieją, że tym razem będzie dziewczynka. Korci mnie bardzo żeby kupić coś jecszcze i chyba niebawem wybiorę się na jakieś zakupki.

reklama
Oczywiście Karola7 suwaczki udały się z tym że jeden zrobiłam sama:-) udało się , już się rozkręciłam natej stronce. Nam zapowiada się ciekawy dzień jedziemy rozwozić zaproszenia na weseele mam nadzieje że wszystko pójdzie sprawnie POzdrawiam Cię!!

szczęściara no to powodzenia. Pamiętam , że ja miałam dosyć jak rozwoziliśmy. Tylko my to robiliśmy wczesną zima, a śniegu było po pachy. A suwaczek OK

My dziś dostaliśmy śpioszki i niebieski kocyk w żółte kółeczka, mięciusi i ślicznusi. Co do laktatora - no cóż, na razie się nie sprzyda, więc chyba nie będę kupować. Co prawda od września muszę wrócić do pracy - bo koleżanka właśnie urodziła dziecko więc ciążowe panienki idą w odstawkę, ale potem od 1 lutego idę już na urlop do maja, w kwietniu wracam na uczelnię, w październiku magisterka i witaj Polsko..

A ja wczoraj znalazlam ogloszenie, ze doslownie 100 metrow od mojego mieszkania otwarto komis z rzeczami dla maluszkow. Zaraz tam wparowalam i.....
Pierwsze zakupy mam za soba. Kupilam kilka par spiochow (welurowe, w roznych kolorach. ze slodkimi aplikacjami, wzrost rozny od 56 do 74), bo sa sliczne i bardzo tanie..... A i sa zupelnie nowe!!!!!
W porownaniu ze sklepowymi cenami, to nie wiem, czy za 5 par z tego komisu, kupilabym chociaz jedna w normalnym sklepie.
W ogole bylo tam sporo fajnych rzeczy. Chyba bede czestym gosciem ;-)

Ja to aż się boję jak wpadne do sklepu z ubrankami dla dzieci sama lubie być dobrze ubrana bo wszytskie pieniadze wydaje na ubrania:-) ale jak bedzie Dzidziuś to dopiero bedzie

Kira z rozmiarem 56 to się za bardzo nie rozpedzaj - wystarczy góra na miesiąc. Mój mały wyrósł nawet szybciej bo się duzy urodził. A 64 nawet jak za duze to i tak może byc dla takiego maluszka.

Wiem Karola :-)
Tych na 56 bedzie najmniej :-)
Pamietam, ze na mojego brata w ogole nie zdazylismy takich zalozyc :-)
Mial 61 cm i z trudem miescil sie z pielucha w te na 62 :-)

Witajcie po weekendzie!!

Ja właśnei dostałam pierwsze ubranko od teściowej i szwagierki śliczny komplecik z H&M biały z kubusiem puchatkiem i prosiaczkiem
jest neutralny bo nie wiadomo co siedzi w brzusiu no i dostało mi się 8 par śpioszków bo synuś szwagierki ma 1.5 miesiąca a już powyrasta
śliczne sa te ciuszki ale oczywiście jak tylko gin powie mi czy bedzie synuś czy córa to lecę po ciepłe śpioszki na lutowe dni ;)
kurcze mam nadzieje że dzidzia nei wywinie psikusa i pokarze na swoją płeć :D

reklama
Ja narazie nic nie kupuje dla Dzidzi jeszcze mam duzo czasu , za to sobie to co chwila musze kupić luski mnie już opinają :-( najgorzej jest mi kupic biustonosz przedtem miałam 80 w biuscie teraz mam przeszło 100 :-( spodnie też się mi już nie dopinają lubie ciuchy lubie dobrze wygladać ale coż zrobić Musze pokupić ubrania wyglądające jak worek , Niech dzidzia ma luz!!!!!!!!!!!:-)

Do góry