reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :-)

Ja własnie dzisiaj zrobiłam porządki i połowe rzeczy wyjęłam z szafy jeansów już żadnych nie zapnę w brzuszku, bluzki są oki tylko z przodu robią się za krótkie :D
nie ma co dzisiaj po pracy jadę na zakupy w H&M widziałam fajne,modne rzeczy dla mam kupiłam tam ostatnio bluzkę rozmiar S uwierzycie bo w ramionkach była jak dla mnie a na brzusiu rozszerzana i właśnie oto chodzi by nie wyglądać jak worek tylko subtelnie podkreślać swój stan ;)

Pozdrowionka dla wszystkich niemieszczących sie w swoje ciuszki!!

reklama
Tia..... ja wczoraj bylam w H&M. Chcialam kupic spodnie.... Jak zwykle wszystko za krotkie, a do rozmiaru s musze przytyc w udach i pupie tak z 15 kilo ;-) Najlepiej to wygladaly na brzuszku mimo tego, ze w sumie przewidziane sa na nieco pozniejsze ciaze....
Ale.... sprawdzalam u dziewczyn w ktoryms z wczesniejszych miesiecy, jak im rosna brzuszki. I pomimo tego, ze brakuje mi do nich sporo kalendarzowo, to nie brzuszkowo :-)
Mam do przodu prawie 20 cm. Podobno dlatego tak szybko, ze ja makabryczna chudzinka bylam i teraz sie to wszystko nie moze we mnie pomiescic ;-)

J tez kupuję w H&M.Bardzo i sie podobaja tam ciuszki. Uwielbiam tez Promod i Reserved ale tam raczej po niż w trakcie się ubiorę ;) Szoda,z ę nie ma tam ciuszków dla Mam...

A ja dowiedzialam sie od ciezarowki, ktora spotkalam dzisiaj na zakupach, ze u mnie w miescie jest sklep z odzieza ciazowa:-) Musze koniecznie tam wskoczyc. No i dzinsy sa po 100, a nie po 180 tak jak w H&M.

Ja już sobie przejrzałam stronki w necie i mam zamiar pozamawiac parę rzeczy tylko musze sie dobrze wymierzyc aby trafić rozmiar
powiem wam że dzisiaj jestem pierwszy raz w spodenkach z gumą i jest super, po całym dniu w pracy wieczorkiem miałam brzusio odciśnięte od guzika
a w tych nic nie uwiera,nie ciśnie poprostu rewelka i jak nie widac tej gumy to sa normalne spodnie,fajny fason i w ogóle!!!

Oj ja dzisiaj z przerazeniem stwierdzilam ze tylko dwie pary spodni mi pozostaly :) W dresach to sie raczej do pracy nie wybiore, wiec moje zakupki chyba trzeba bedzie przyspieszyc. ::)

A ja wczoraj dostałam jeansy od szwagierki na brzuszek naciągane i dwa sweterki na jesień jak to dobrze mieć kogoś kto parę miesięcy temu był w ciąży i ma jeszcze ciuszki z tego okresu!!!

Aha wczoraj przymierzałam ciuszki z firmy 9fashion mają sklep w necie powiem wam że po 9 miesiącach ciaży nadal mają dobrą jakość więc
ja na pewno jak pokarze sie tylko kolekcja jesień/zima cos sobie zamówię bo warto !!!

reklama
Karolla faktycznie super te ciuszki. Znalazłam adres sklepu firmowego w wawie, wieć sie tam wybiorę niebawem. Na lato to już raczej niekniecznie ale jesień zima,jak znalazł. Nie wiesz przypadkiem jakie są ceny?

Do góry