reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :-)

Karola wybacz ale w ogóle nie patrzyłam na łóżeczko tylko na Twojego pięknego synusia !! Ale słoneczko jest radosne :laugh:

reklama
Taki to on Karolla był 5 lat temu - teraz to juz super starszak. Ale az coś mi sie robi jak sobie oglądam jego zdjecia jako takiego maluszka. Juz sienie moge doczekac lutego ::)

Kira - łóżeczko widziałam na żywo i myślę, że hak jest dosyć solidny jakoś mnie to nie przeraża. Co do zdejmowanych biegunów to muszę się dopytać - jednak nie jest to dla mnie aż tak ważne ponieważ w razie co mam dwa wyjścia - jeśli są zdejmowane i szuflada się nie mieści a na to ze zdjęcia wygląda, to szuflada pójdzie pod moje sosnowe łóżko i po problemie - natomiast jeśli nie to zawsze mogę kupić najzwyklejsze łóżeczko - jest to wydatek w granicach 100 zł a to wrzucić na strych dla kolejnego bejbisia bo planuję mieć "docelowo" ;D dwójkę dzieci.
Na pewno będzie to łóżeczko bujane bo na wstawienie zwykłego łóżeczka i kołyski nie mam miejsca wiec to mi troszkę rozwiązuje sprawę.
Wolę bujane bo wtedy rączki rodziców troszkę sie oszczędza a i nie trzeba w wózku po domu bujać dzidzi - a różnie to bywa jedno dziecko jest do rany przyłóż a drugie bez bujania nie da rady ;D

Karola7 - synek jak marzenie - śliczniusi :laugh:

Dzięki Rybko ja chciałam Klupś -Radek takie z gwiazdkami i księżycem ale to jest fajowe, można normalnie kołysac w nim bobasa??
Jeszcze tylko komoda z przewijakiem i mam komplet !

Mi się też bardzo to z misiami podobało podobne jest to łóżeczka firmu GLUCK ale o wiele tańsze - ale po wysłuchaniu opinii wielu mam wybrałam wersję bujaną.  ;D

Mi brakuje do pokoiku oprócz łóżeczka - jeszcze  komody sosnowej może być z przewijakiem lub bez najważniesze, żeby była dosyć wysoka tzn. 115 cm i miała szuflady ;D
A no i oczywiście muszę kupić lampkę nocną bo miałam fajną ale podczas  remontu się zniszczyła. Na pewno kupię taką solną bo wyczytałam, że to bardzo zdrowo wpływa na dzieci i nie tylko - jod i te sprawy ;) ;)

To z takich większych - bo nie mam jeszcze również materaca, pościeli, poszwy na pościel itd... ;D wózka też hehe. Za to mam troszkę ubranek i to nie kupionych przez mnie ;D

Jedną rzecz, którą kupiłam i to jeszcze jak nie byłam w ciąży to rożek niemowlęcy i tak akurat trafiłam, że jest ocieplany - na zimę w sam raz ;D

reklama
No ja sie chyba jednak zdecyduje na tego Radka z ksiezycem.... to byl moj faworyt... ale chlop sie uparl na to z kolyska.... ja wole dziecka nie przyzwyczajac do bujania (tzn. odzwyczaic po porodzie ;-)
Juz pisalam w innym watku, ze narobilam dzisiaj pelno zakupow malenkich ubranek :-)
Jak znajde aparat to sie pochwale :-)

Do góry