reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy :-)

No bo z tych większych łózeczek potem można dziecku tapczanik zrobić wiec to takie 2w1
my mierzyliśmy i to wieksze też nam wejdzie wiec chyba kupimy 140x70!

reklama
My kupimy tanie, małe, bo w domu u babci już na nas czeka 140x70 z wyjmowanymi szczebelkami i już w ogóle tapczanik też czeka na maleństwo u babci, także moja mama się raczej pospieszyła z zakupami dzidziusiowymi, zupełnue nie tak jak my ;D

Dziewczyny, a co sądzicie o wózkach firmy WYCHAMET? Mnie wpadł w oko model Kiddy: http://www.babyactive.com.pl/, choć nie do końca podoba mi się buda. Wózek ten jest na paskach i fajnie się buja.
Rozważamy teraz dwie opcje: albo Deltim Voyager albo właśnie Wychamet Kiddy. Ten drugi jest tańszy, bo kosztuje tylko 680 zł, a Deltim 960.

A to moje upatrzone łóżeczko 120/60 :D

radek2_kolyskan.jpg

Rybko, to lozeczko bardzo sie podoba mojemu Kochaniu... widzialas je na zywo?? Ja ogladalam i przeraza mnie system blokowania bujania.... aLBO JA JESTEM PRZEWRAZLIWIONA, ALBO TEN HAK ISTOTNIE NIE JEST ZA BARDZO...
przepraszam za caps lock..... nie zauwazylam...
Sama nie wiem, musze jeszcze nad nim pomyslec.... i poogladac jeszcze raz dokladniej
Ja sie decyduje na 60/120... w pokoiku dzidzi i tak bedzie juz na czym spac, wiec tapczanik nie jest potrzebny :-)

A jeszcze raz o tym haku... Co zrobic, jak juz plozy nie sa zupelnie potrzebne (chyba takiej troche wiekszej dzidzi juz bujac nie bede)... nie zostawie tego w taki sposob, bo ten hak.... No jak sobie taki juz wiekszy maluch poskacze w loziu to chyba te plozy popekaja...
A istnieje mozliwosc calkowitego ich zdjecia?? I czy wtedy miesci sie szuflada??

My mamy (jeszcze po Matim) 140x70, z szufladą i możliwoscia przerobienia na tapczanik. Służyło bardzo długo - bo az do grudnia zeszłego roku (pewnie jeszcze by w nim spał, ale postanowilismy go przyzwyczaić do dużego łóżka, żeby nie było problemu z oddaniem łóżeczka dzidzi)
Polecam

reklama
No a łóżeczko wygląda tak:
32224ii.png

32215qj.png

a tak swoja droga to zwroccie uwage na tapete (ble) jak sobie przypomne tamto mieszkanko - ludzie to maja gust. No ale cóż brało sie co było ;)

Do góry