reklama
aga29
Fanka BB :)
My nie uzywamy nawilzacza, bo i tez nie za duzo wlaczamy kaloryfery, jakies cieple mieszkanko nam sie trafilo ;-) Codziennie, mroz czy nie, wietrzymy we wszystkich pomieszczeniach, bo przy plastikach wiadomo, trzeba zeby wilgoc sie nie tworzyla. Jak na razie nie ma problemu z suchym powietrzem
Aska K
Mama Marcelka:)
Casia, super prezenty Zuzia dostanie Widac, ze byla grzeczna;-)
My mamy nawilzacze na kaloryferach, takie male, kiedys chyba Dynia je pokazywala. Ale czy cos daja? Pewnie troszke tak.
My mamy nawilzacze na kaloryferach, takie male, kiedys chyba Dynia je pokazywala. Ale czy cos daja? Pewnie troszke tak.
dynia
papla maniakalna
Casia a po co Wam sanki? He he mówisz, że jeszcze kiedyś śnieg zobaczymy?
No mamy te nawilżacze na kaloryferach, też nie wiem czy coś dają, ale całe życie w domu takie wisiały, to powiesiłam i u siebie A okna też na plastiki wymieniliśmy, więc mamy zatrzymany obieg powietrza i wilgoci tym samym. Też maniakalnie wietrzymy mieszkanie, bo lubimy te robote :-)
W tym roku wogóle, póki co nie ma problemu z suchym powietrzem, bo mrozów jeszcze nie ma, zobaczymy jak będzie dalej.
No mamy te nawilżacze na kaloryferach, też nie wiem czy coś dają, ale całe życie w domu takie wisiały, to powiesiłam i u siebie A okna też na plastiki wymieniliśmy, więc mamy zatrzymany obieg powietrza i wilgoci tym samym. Też maniakalnie wietrzymy mieszkanie, bo lubimy te robote :-)
W tym roku wogóle, póki co nie ma problemu z suchym powietrzem, bo mrozów jeszcze nie ma, zobaczymy jak będzie dalej.
Aska K
Mama Marcelka:)
No wlasnie co z tymi sankami, kupowac?
reklama
dynia
papla maniakalna
No my też nie kupujemy, jak będzie trzeba to przecież w sklepach stoją i nie będzie problemu z zakupem. Po za tym w piwnicy stoją już jedne, po nas, tylko, że takie dla starszaków, bo bez oparcia.
Podziel się: