reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :-)

reklama
babcia przechodzi już samą siebie hihi
strój na wigilię made by babcia Tereska hihi :-)
misio923wn7.jpg

Kolorki są ślicznie zestawione, no i ręczna, misterna robota babci Tereski.
Taki pulowerek to nie każda babcia zrobi. Widać, że jest pracowita, kreatywna i twórcza i nie może tkwić w bezczynności i lenistwie.

Magduska, to Michalek juz jak kawaler bedzie ubrany!:tak: ;-) :-D
Mysmy tez wypatrzyli ostatnio w H&M zarabiste garnitury:tak: :-D dla malych szkrabow i az mnie swiezbilo by zakupic Erykowi. Lecz w koncu zrezygnowalam, bo nie byloby sie komu pochwalic:laugh2: , w tym roku nie jedziemy na Swieta do moich rodzicow, wiec moze za rok:tak:

Hej Babeczki, czy używacie nawilżaczy powietrza? Mamy takie pudło na kaloryfer, wlewa sie do niego wodę ale to jest śrdenio uzyteczne i na dodatek mało higieniczne. Myśle o kupnie nawilżacza, tylko zupełnie nie wiem jaki wybrac. Możecie cos polecić?

reklama
ja używam, bo u nas wilgotnośc w mieszkaniu w zimie spada poniżej 25 (nie wiem czego, znaczy jaka skala :zawstydzona/y: ), A kupiłam na allegro, używany "Bionaire". Jak będziesz wybierac, to zorientuj się jak drogie do nawilżacza są filtry, czasem głowa może zaboleć od ceny.

A teraz pokazuję co Zuzia dostanie pod choinkę - nie kupowałam na allegro ale dokładnie takie :)

Fisher Price Piłeczkowa Zjeżdżalnia NOWA Par Gw (147783343) - Aukcje internetowe Allegro

efik1 - TAKO sanki z rączką do pchania NOWOŚĆ (149156277) - Aukcje internetowe Allegro

Do góry