reklama
Aska K
Mama Marcelka:)
Ale Michas bedzie aligancki. Fiu fiu.
dynia
papla maniakalna
Kolorki są ślicznie zestawione, no i ręczna, misterna robota babci Tereski.
Taki pulowerek to nie każda babcia zrobi. Widać, że jest pracowita, kreatywna i twórcza i nie może tkwić w bezczynności i lenistwie.
Taki pulowerek to nie każda babcia zrobi. Widać, że jest pracowita, kreatywna i twórcza i nie może tkwić w bezczynności i lenistwie.
aga29
Fanka BB :)
Magduska, to Michalek juz jak kawaler bedzie ubrany! ;-)
Mysmy tez wypatrzyli ostatnio w H&M zarabiste garnitury dla malych szkrabow i az mnie swiezbilo by zakupic Erykowi. Lecz w koncu zrezygnowalam, bo nie byloby sie komu pochwalic , w tym roku nie jedziemy na Swieta do moich rodzicow, wiec moze za rok
Mysmy tez wypatrzyli ostatnio w H&M zarabiste garnitury dla malych szkrabow i az mnie swiezbilo by zakupic Erykowi. Lecz w koncu zrezygnowalam, bo nie byloby sie komu pochwalic , w tym roku nie jedziemy na Swieta do moich rodzicow, wiec moze za rok
blond
mama dwoch urwiskow
magduska , ale michalek bedzie elegancki
a babcia to zdolna i sliczne rzeczy potrafi wyczarowac ,
a babcia to zdolna i sliczne rzeczy potrafi wyczarowac ,
Hej Babeczki, czy używacie nawilżaczy powietrza? Mamy takie pudło na kaloryfer, wlewa sie do niego wodę ale to jest śrdenio uzyteczne i na dodatek mało higieniczne. Myśle o kupnie nawilżacza, tylko zupełnie nie wiem jaki wybrac. Możecie cos polecić?
reklama
casia1
Mamy lutowe'06 Zadomowiona(y)
ja używam, bo u nas wilgotnośc w mieszkaniu w zimie spada poniżej 25 (nie wiem czego, znaczy jaka skala ), A kupiłam na allegro, używany "Bionaire". Jak będziesz wybierac, to zorientuj się jak drogie do nawilżacza są filtry, czasem głowa może zaboleć od ceny.
A teraz pokazuję co Zuzia dostanie pod choinkę - nie kupowałam na allegro ale dokładnie takie
Fisher Price Piłeczkowa Zjeżdżalnia NOWA Par Gw (147783343) - Aukcje internetowe Allegro
efik1 - TAKO sanki z rączką do pchania NOWOŚĆ (149156277) - Aukcje internetowe Allegro
A teraz pokazuję co Zuzia dostanie pod choinkę - nie kupowałam na allegro ale dokładnie takie
Fisher Price Piłeczkowa Zjeżdżalnia NOWA Par Gw (147783343) - Aukcje internetowe Allegro
efik1 - TAKO sanki z rączką do pchania NOWOŚĆ (149156277) - Aukcje internetowe Allegro
Podziel się: