reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy :-)

reklama
babcia przechodzi już samą siebie hihi
strój na wigilię made by babcia Tereska hihi :-)
misio923wn7.jpg

Kolorki są ślicznie zestawione, no i ręczna, misterna robota babci Tereski.
Taki pulowerek to nie każda babcia zrobi. Widać, że jest pracowita, kreatywna i twórcza i nie może tkwić w bezczynności i lenistwie.

Magduska, to Michalek juz jak kawaler bedzie ubrany!:tak: ;-) :-D
Mysmy tez wypatrzyli ostatnio w H&M zarabiste garnitury:tak: :-D dla malych szkrabow i az mnie swiezbilo by zakupic Erykowi. Lecz w koncu zrezygnowalam, bo nie byloby sie komu pochwalic:laugh2: , w tym roku nie jedziemy na Swieta do moich rodzicow, wiec moze za rok:tak:

Hej Babeczki, czy używacie nawilżaczy powietrza? Mamy takie pudło na kaloryfer, wlewa sie do niego wodę ale to jest śrdenio uzyteczne i na dodatek mało higieniczne. Myśle o kupnie nawilżacza, tylko zupełnie nie wiem jaki wybrac. Możecie cos polecić?

reklama
ja używam, bo u nas wilgotnośc w mieszkaniu w zimie spada poniżej 25 (nie wiem czego, znaczy jaka skala :zawstydzona/y: ), A kupiłam na allegro, używany "Bionaire". Jak będziesz wybierac, to zorientuj się jak drogie do nawilżacza są filtry, czasem głowa może zaboleć od ceny.

A teraz pokazuję co Zuzia dostanie pod choinkę - nie kupowałam na allegro ale dokładnie takie :)

Fisher Price Piłeczkowa Zjeżdżalnia NOWA Par Gw (147783343) - Aukcje internetowe Allegro

efik1 - TAKO sanki z rączką do pchania NOWOŚĆ (149156277) - Aukcje internetowe Allegro

Do góry