reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy :-)

reklama
My bucikow zimowych nie kupujemy jednak, bo maly jeszcze nie chodzi, wiec stwierdzilismy, ze nie ma po co. Dostal takie skurzane butki z futerkiem w srodku dla dzieci niechodzacych od tesciowej, wiec te ubieramy.
Wczoraj za to dostal wieeeelka paaaake:tak: ;-) od dziadkow z Polski, z kombinezonem, ciuszkami, zabawkami, Mikolajem, co wygrywa koledy:tak: :-) .
Naprawde extra!:tak: :-) :-) :-)

a to nasz zakup
bild8018mo3.jpg

a to nasz prezent dla babc i dziadkow
bild8021zd3.jpg

Blond super ten komplecik czapeczkowy taki slodziutki:tak: :-)

A prezencik dla babc bardzo oryginalny, pewnie sie bardzo uciesza!!:-)

Dziewczyny pokarzcie prezenty Waszych dzieci.
Myślę, że może będzie łatwiej zdecydować co pod choinkę kupić, co warto dziecku dać a czego uniknąć.
Już wiemy tyle, że Iguni samochody nie kręcą, a zestaw z biedronki poczeka kilka tygodni w pawlaczu, bo też jeszcze nie kuma co z nim robić. Na opakowaniu jest na pisane, że to dla dzieci powyżej 12 m-ca i w przypadku Igi to się zgadza.
To są mikołajkowe prezenty Iguni.

reklama
Igunia widac była bardzo grzeczna.:happy:
Moja Natka dostała klocki,ale na razie nie jest nimi szczególnie zainteresowana i pieniadze,ale jeszcze nie wiem co jej za to kupie.

Do góry