reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :-)

Blond fajny ten chodzik, tylko u nas na naszych trzydziestu metrach nie ma nie ma szans na chodzik, a huśtawkę taką samą mamy, oczywiście wciąż się o nią obijamy :laugh2: Coś małego, jak ten pojad Hubercika, by nam się przydało, bo mamy spory kawałek wąskiego przedpokoju, w sam raz na trasę dla jakiegoś jeździdła.

Magduśka, znam tęsknotę za długimi, zawsze jak zetnę i zobaczę na ulicy długie włosy, to taki żal mam do siebie, ale szybko mija, tak jak szybko włosy odrastają. Tobie wydaje mi się najlepiej jest z takimi króciuchnymi, na tak zwaną Otylię. A kolorek dowodzi, żeś charakterna babeczka, odważna, śmiała, zdecydowana i przebojowa, nie tam jakaś szara mysza ginąca w tłumie. Jednym słowem, dla mnie bomba!;-)

Kiedyś mamie, siostrom, koleżankom, ojcu, bratu i mężu włosy strzygłam (proste fryzury) i malowałam a teraz się towarzystwo po rozjeżdżało za chlebem po świecie i tylko ojca i męża strzygę i siebie maluję a mamę wyganiam do fryzjera;-)
Kachny wyczyny ze strzyżeniem chyba są trudniejsze niż moje nałożenie pasm jednego odcienia blondu na inny. Ta dopiero się wykazuje talentem:szok:.

reklama
Blond fajny ten chodzik, ale u nas i tak zadnego chodzika nie bedzie:no: Raz podarowalam swojej chrzesnicy chodzik, to by sie dziecko zabilo, bo sie to dziadostwo przechylilo, takie niestabilne. Ale to bylo juz 9 lat temu, teraz pewnie robia lepsze chodziki, z tym, ze ja od tamtej pory mam do nich niechec. Natomiast zastanawiam sie nad tzw. "wybiegiem";-) :laugh2: dla malego, coby nam nie porozwalal szafek itd, gdy ja bede na moment w innym pomieszczeniu i nie bede mogla go przez pare minut miec na oku.

Blond wydaje się, że ten chodzik o wiele lepszy niz te tradycyjne - nóżki sie tak nie wyginają.

a u nas staneło na slimaku - już kupiony. no i babcia jakiś grzybek z fisher price kupiła, ale nie mam pojęcia co to takiego.

Ale mam zaległości w prezentowaniu zakupów, cóż pewnie już nie nadrobię. U nas stanęło na takim chodziku - balkoniku.

Casia, całkiem sympatycznty taki chodzik.
Tylko mi cholera po doświadczeniach z dzieciństwa ze szpitalem się kojarzy i kalcetwem, jakoś tak mnie to skrzywiło, że nie ma siły ale źle mi się kojarzy taki sprzęt :no:

Mysmy ostatnio zakupili spiworek do spacerowki, coby malemu zima nie bylo za chlodno;-) :tak:. Na poczatku jakos nie zabardzo chcialam go nabywac, ale za namowa znajomych i sasiadek wkoncu skapitulowalam:laugh2:

może kogoś zainteresuje:

12.jpg

He! Misiaq nasza firma jest w budynku Biedronki więc już mam taki jeden zestaw. Ten złożony z trzech zabawek z prawej dolnej części plakatu. Uznałam, że najciekawszy i ma najwięcej opcji. Nie znam opinii na temat jakości tych zabawek, zaryzykowałam i przetestuje na własnym dziecku, ale dopiero jak Mikołaj jej podrzuci pod poduszkę ;-)

reklama
Super Misiu ze wkleiłaś tą ofertę, widze ze zawitamy w Biedronce w najbliższym czasie!
A my wczoraj dokonalismy solidnego zakupu - fotelika samochodowego, 10 - 18 kg, nania - ale nie wiem jaki to model, nie moge znalezc w sieci wiec chyba musze zrobic zdjecie zeby sie pochwalic.
Czeka nas jeszcze zakup spacerowki, czy syszałyscie cos o Coneco solar? a może któras ma ten wózk?

Do góry