reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :-)

Remeny musze Ci przyjac jesli masz paragon....a jak nie postrasz ich swoimi prawami jako konsument......masz prawo w tym przypadku do reklamacji przeciez to jest defekt a nie widzi mi sie.....

reklama
Remeny jak masz paragon to łachy nie robią sorry!
Ja miałam jako dziecko śliczne futerko z białego królika ojciec wziął mnie na rece a miał jakiś płaszcz ze skóry farbowanej - brązowej i po tym jak spadł śnieg to moje futerko było ponoć łaciate i do wyrzucenia wiec oddaj płaszcz jak farbuje!

Aha popsuło nam się żelazko 1miesiac pogwarancji kosztowało ok 300zł kurna co za gówniane rzeczy teraz robią :wściekła/y: :wściekła/y:

Mam paragon, nawet nie zdążyłam oderwać metek. Czytałam juz o prawach konsumenta i wyczytałam też, że prawo pod tym względem mamy świetne, natomiast jego egzekwowanie jest skandaliczne.
Ale nie nakręcam się, może akurat nie będzie problemów, jutro pojadę do centrum to spróbuje oddać.
I znowu zostane bez płaszcza, buuuu.... i bez nadziei na jego zakup, bo przeszłam juz chyba wszystkie mozliwe sklepy. JA chce przytyc! Oddam rozmiar 34/36 z dopłatą ;)

Ja, ja chętnie wezmę!!!

No ale i tak nie mam co narzekać, chodze juz w rozmiarze 36, choć zostałao mi jeszce 6 kilo. Waże 56, ale juz nie narzekam.

Kupiła se kutke dzinsowa i spódnicze za całe 10 zł :-) w ciuchu oczywiście :-)

Nie ma wątku "Nowe fryzury" więc daję tu, bo i tak miałam pokazać jak kolor wyszedł ale i tak go zbytnio nie widać, tak jak myślałam ale co tam i tak się pochwalę efektami rytualnych postrzyżyn :-)

Dla nie wtajemniczonych jak było przedtem - ubyło połowę

Dzięki Karolla, to z Joanny seria chyba Naturia się nazywa a kolor srebrzysty pył :-) no i kolor tradycyjnie sama nakładałam, bo lubię te robote ;-)

ładny kolorek dynia i długość też fajowa... zatęskniłam za długimi włoskami :tak:
ja też po kolorowanku i troszeczkę inny kolorek mam
misio1115lf3.jpg

reklama
Dynia, Magduska fryzury super!!! Fju fju... ale sie babeczki odstrzelilyscie!:tak:
Ja sobie pojde do fryzjera w grudniu, chyba:eek:

Do góry