reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :-)

reklama
Karolla I Ewako mam do was prosbę. Bo właśnie sie zastanwiam między tą żyrafką a ślimakiem. Mogłybyście opisac jak dokładnie one działają? z tego co wiem to żyrafa wydaje dźwięki jak się wrzuca klocki. A jak ze ślimakiem? Bo teraz w Tesco w super promocji - może bym sie skusiła. Sama nie wiem. Olci się żyrafa nie podoba?

Karola ta żyrafa ma 5 klocków i po wrzuceniu leci melodyjka nic więcej Ola bawi się raczej klockami niż żyrafą i jeszcze nie łapie o co chodzi, żyrafa jest prezentem więc jak to się mówi darowanemu koniowi.... ale garnuszek na klocuszek jest według mnie lepszy .....

Kupiłam sobie wczoraj płaszczyk - wełniany, czarny (nie chciałam czarnego ale niech ktoś spróbuje kupić płaszcz w moim rozmiarze który nie będzie za wielki grrrr), lezy jak ulał. I co? Po powrocie do domu odkryłam, że po przymiarkach mam czarne dłonie... Jeszcze dziś sprawdzę, pochodzę w nim trochę po domu i jak się okaże że na prawdę farbuje, to go bedę musiała oddać. Już widzę awanturę w sklepie... :/

ojej remeny....pierwszy raz sie spotykam z tym zeby plaszcz brudzil....
mam nadziejen ze to nie on brudzi

Sprawdzilam, umyłam ręce i przymierzyłam płaszcz, potem znowu umyłam ręce. I calutkie czarne... Ja tez sie pierwszy raz spotykam z czymś takim, nie przyszło mi do głowy sprawdzać w sklepie czy płaszcz nie paprze rąk. A teraz wyobrażam sobie Irenkę w jej biało różowej kurteczce u mnie na rekach, przeciez zaraz będzia cała czarna! Ale boje się że mi nie przyjmą zwrotu :(

No Remeny ja wyobasziłam sobie Ciebie, całą na buzi ubrudzoną przez płaszcz :-)

Karola ślimak ma trzy otworki w kształcie klocków, ale oczywiście Bartosz jeszce przez nie nie wrzuca, jak sie otworzy to juz wrzuci. Poza tym gra i to nawet całkiem jak dla mnie przyjemna muzyczka. Niewiem jak Igunia, ale tak jak wspominałam Bartsz nie przejdzie koło ślimaka obojętnie. Bardzo go lubi

reklama
Do góry