reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :-)

Klara bo jak ktos licytuje wpisuje swoja max sume jaka moze dac za te spodnie i pozniej albo go przelicytuja albo nie wpisujac 120 zl a nie np 50 zl mas zten plus ze wzrastac bedzie i tak po 50 gr ...ale wtedy jak tylko ktos bedzie ciebie przelicyttowywal.....

reklama
Ja też Klara kupię 3w1 czyli gondolę, nosidelko i spacerówke bo dzidzie bede wozic autkiem w nosidelku
a na spacerki w gondoli jak malutkie bedzie :)

Ja wybrałam Mutsy bo musze miec 4 kołowy - mam podjazd do klatki na wózek a trojkolowcem trudno
by było wjechac!! Wejdź sobie na www.mutsy.com tam są te wozeczki 3w1 on ma ruchome tylne koła
i super skreca !! Probowalam w sklepie i najlepiej mi się prowadzi!l

My mamy jutro small plan, dotyczący dzidziusiowych zakupów. No i może się wam wreszcie pochwalę tapetką w pokoju bejbisia. A to rozebrane łóżko na środku to pozostałości po starym łóżku mojej siostry :)

I jak?

A tak w ogóle, to ta czerwona bluza coś się zrobiła niebezpiecznie ciasna... w brzuszku. Czyżby znowu przybyło :>

Dziękuje :) Skrzydła mi rosną jak to czytam. Mam nadzieję, że przez te pierwszych kilkanaście miesięcy maluszkowi będzie dobrze wśród cieplutkich pomarańczy :)

Jutrzejsza lista:
- Najpierw musimy zobaczyć łóżeczka, mam już jedno upatrzone, pewnie wkrótce je kupimy
- Grubsze rajstopki dla mnie na jesień i zimę
- Jakieś majteczki dla ciężarnej (tylko mam dylemat - pod brzuszek czy na brzuszek?)
- Frottowy ręcznik z kapturkiem
- Myjka dla mnie, bo ta którą mam się przetarła
- Mustella do biustu
-

reklama
Tapeta extra, dzidzia na pewno bedzie sie czuć w tym pokojku komfortowo.
Ale wy jestescie zaawansowane w zakupach dziewczyny; ja narazie zbieram sprzety od rodzinki; ubranek boje sie kupować (jakas zabobonna jestem) a wogóle to mam remont na głowie i narazie martwie sie czy zdązymy z wszystkim do końca roku.

Do góry