reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy :-)

Piękne zakupki, piękne (czy tylko ja nie mam jeszcze krzesełka?). A laleczka...no cóż, ja tam miałam Barbie sztuk kilkanaście (wszystkim mój brat systematycznie odgryzał tudziez ucinał kończyny) i nic mi się nie stało. Strasznie nie lubiłam lalek typu bobas. Ale kiedyś te Barbie były nieco mniej lafiryndowate. Pamiętam taką murzyneczkę z gitarą...świeciła w nocy ;D.

reklama
No i Twoje krzesełko Remeny to jest to. Ale jestem zła na ten prezent, a rzez teściową to jeszcze wygląda tak jakbym sama powiedziała, że takie chcę, grrr. Trzeba się namęczyć, żeby dziecko tam wsadzić i nóg mu nie połamać, albo nie dokręcić śrub, żeby się blat wyjmował, innych pomysłów nie mam :p

Remeny super krzesełko bardzo mi sie podoba! Misia to wasze to pamietam że mój bracholek miał podobne tylko czerwone ;) heh
sentyment mi się włączył ;D a ta aukcja na ebayu - ochyda !

No to my sie tez pochwalimy naszym nowym krzeselkiem  :)
Latwo sie je sklada, myje, ma przydatna poleczke pod siedzeniem na drobiazgi  ;)
patus194bm1.jpg

mozna sie pobawic i sobie kuchnie poogladac  ;D
patus202hi1.jpg

Anetka super krzeselko, a Patryk wyglada w nim przeuroczo.
Chyba to najwyzszy czas na zakup krzeselka, ja na razie sadzam Toska w rogu kanapy, otaczam poduszkami i dawaj jedzonko, tyle ze nie wiem jak dlugo kanapa (jej kolor) wytrzyma wszystkie te marchewki, brzoskwinki itd. :)

reklama
Do góry