reklama
Madzia_S
Matka Polka
Magduska, zdecydowanie lepsze
Kachna321bum
Fanka BB :)
Chciałam podobne, czarne, ale klapki, ale taki sam spód i te ćwieki z boku. Bardzo mi się podobały ale stwierdziłam, że jak się wypierdyknę w tych klapkach z małym to dużo z nas nie zostanie.
Aśka będę wdzięczna.
A co do łóżeczka to ja się kur.. jeszcze nie doczekałam grrr... co się wybieram do sklepu to słyszę "nie, nie, jutro ędzie" i co?? następny termin odbioru na jutro.
Aśka będę wdzięczna.
A co do łóżeczka to ja się kur.. jeszcze nie doczekałam grrr... co się wybieram do sklepu to słyszę "nie, nie, jutro ędzie" i co?? następny termin odbioru na jutro.
Madzia_S
Matka Polka
A gdzie Jasio śpi (chyba nie na karuzeli z reszta misiów ? ;D)
Aska K
Mama Marcelka:)
Kachan na pocieszenie Ci powiem, ze u mnie lozeczko stoi od 8 miesiaca mojej ciazy a dziekco ani razu w nim nie spalo. Nawet nie tyle co nie chce, tylko ja nie chce...wiem, wiem, bedzie mi ciezko oduczyc...ale co ja zrobie, ze musze go miec caly czas przy sobie Bym sie zaplakala jakbym go miala wsadzic do lozeczka
Aska K
Aha, no widze, ze laseczki szalejecie na zakupach.....dobrze, ze ja mam jesczez troszke czasu do chrzcin ( 9 lipiec) to zdaze zwiedzic sklepy. A butki fajne, fajne
Kachna321bum
Fanka BB :)
A śpi w gondoli od wózeczka. Mam nadzieję, że będzie chciał spać w tym łózeczku, ale to chyba nie jest kwestia gondola czy łóżeczko tylko razem czy osobno, więc powinno być spoko
Aska K
Jak w gondoli? W wozku tak?
reklama
Podziel się: