reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :-)

reklama
Karolla pisze:
Madzia_S pakuj sie i wal do mnie jak w dym ... damy radę z Marysia i Olą ;D

Następna majowa optymistka... :laugh: :D Żebyście wy widziały, co się tu wczoraj działo. Po raz pierwszy musiałam ja nakarmić sztucznym mlekiem z butli o 23:30, bo tak się darła, ze piersi zlapać nie mogła za nić, jak jej podawałam, było jeszcze gorzej. Ja ryczałam, bo jestem potwornie zmęczona a ona ryczała, bo była zmeczona (cały dzień nie spała) i dodatkowo głodna. Zeżarła 130 ml NANa, jak się uspokoiła to zjadła jeszcze z piersi i obudziła się o 05:30, a potem o 08:00. Troszkę pospałam-od 00:30.

Magduska ja też się nad tą żyrafą zastanawiałam

Miadzia bez wyrzutów sumienia proszę. Ważne, że sobie obie troszke pospałyście, a troszkę nana Marysi nie zaszkodzi.

Po pierwsze _ Matko Marysi - uspokoj swoje stargane sumienie wreszcie!!!!!!!!!! Twoj spokoj moze sie dzieciakowi udzieli (ha, ha... jaka ja madra teraz jestem, a przy swojej tez czasami wymiekam)... Nan jest oki., jesli tylko dal Wam cokolwiek pozytywnego (teoche spokoju i snu). Czasami nie warto sie spalac i szarpac. czasami mozna isc na latwizne. Trzymaj sie. A Marysia jesli wyje tak glosno jak moja.... to masz fajna syrenke :-) Mojej ostatnio (przez te durne zeby i pogode) tez sie cos poprzestawialo i wieczorkiem (i popoludniu) musze ja nosic ;-( Bez przerwy. w pozycji samolocika (glowa w dol)... rece przy tym wymiekaja po 3 minutach, a ona potrzebuje 3, ale godzin (przynajmniej)...
Kto ma pszczoly, ten ma miod
Kto ma dzieci ten ma smrod i tyle :-)
po drugie - zyrafka ma na imie Emilka :-) I zastanawialam sie tez nad nia, ale na imieninki malej ;-) (beda chyba 30 czerwca) :-) Niech sie imienniczki spotkaja na swoich imieninkach...
Ale z tej serii mamy juz motylka (jest oki i go lubimy) i taka farme ze zwierzatkami tecza (sliczna, ale Emilka na nia jeszcze troche za mala) :-)
Szukam dalej :-)

dziekuje kochane w imieniu emilki
moja na dzien dziecka dostanie ten muzyczny ocean a od babci dostala lalke emilke pozniej pokaze
madzia jak ci do karolli za daleko to wal do mnie moze blizej hahaha

blond sukienka cudna a Emilka przecudnie wyglada w niej...

oto jak wygladam w kreacji...hmmm
p10206133bx.jpg

p10206092tf.jpg

a to bluzeczka ala Eliza Orzeszkowa za cale 2 zeta....szkoda ze za kreacje tyle wydamam :-(khmmm
p10206244rj.jpg

p10206250fs.jpg

Kurna ale wymiatasz Myfa rewelka i podpisuje sie pod tym co dziewczęta napisały ładne koturny z jakimś akcentem naturalnym !

reklama
Do góry