reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy :-)

reklama
Karolla pisze:
Madzia_S pakuj sie i wal do mnie jak w dym ... damy radę z Marysia i Olą ;D

Następna majowa optymistka... :laugh: :D Żebyście wy widziały, co się tu wczoraj działo. Po raz pierwszy musiałam ja nakarmić sztucznym mlekiem z butli o 23:30, bo tak się darła, ze piersi zlapać nie mogła za nić, jak jej podawałam, było jeszcze gorzej. Ja ryczałam, bo jestem potwornie zmęczona a ona ryczała, bo była zmeczona (cały dzień nie spała) i dodatkowo głodna. Zeżarła 130 ml NANa, jak się uspokoiła to zjadła jeszcze z piersi i obudziła się o 05:30, a potem o 08:00. Troszkę pospałam-od 00:30.

Magduska ja też się nad tą żyrafą zastanawiałam

Miadzia bez wyrzutów sumienia proszę. Ważne, że sobie obie troszke pospałyście, a troszkę nana Marysi nie zaszkodzi.

Po pierwsze _ Matko Marysi - uspokoj swoje stargane sumienie wreszcie!!!!!!!!!! Twoj spokoj moze sie dzieciakowi udzieli (ha, ha... jaka ja madra teraz jestem, a przy swojej tez czasami wymiekam)... Nan jest oki., jesli tylko dal Wam cokolwiek pozytywnego (teoche spokoju i snu). Czasami nie warto sie spalac i szarpac. czasami mozna isc na latwizne. Trzymaj sie. A Marysia jesli wyje tak glosno jak moja.... to masz fajna syrenke :-) Mojej ostatnio (przez te durne zeby i pogode) tez sie cos poprzestawialo i wieczorkiem (i popoludniu) musze ja nosic ;-( Bez przerwy. w pozycji samolocika (glowa w dol)... rece przy tym wymiekaja po 3 minutach, a ona potrzebuje 3, ale godzin (przynajmniej)...
Kto ma pszczoly, ten ma miod
Kto ma dzieci ten ma smrod i tyle :-)
po drugie - zyrafka ma na imie Emilka :-) I zastanawialam sie tez nad nia, ale na imieninki malej ;-) (beda chyba 30 czerwca) :-) Niech sie imienniczki spotkaja na swoich imieninkach...
Ale z tej serii mamy juz motylka (jest oki i go lubimy) i taka farme ze zwierzatkami tecza (sliczna, ale Emilka na nia jeszcze troche za mala) :-)
Szukam dalej :-)

dziekuje kochane w imieniu emilki
moja na dzien dziecka dostanie ten muzyczny ocean a od babci dostala lalke emilke pozniej pokaze
madzia jak ci do karolli za daleko to wal do mnie moze blizej hahaha

blond sukienka cudna a Emilka przecudnie wyglada w niej...

oto jak wygladam w kreacji...hmmm
p10206133bx.jpg

p10206092tf.jpg

a to bluzeczka ala Eliza Orzeszkowa za cale 2 zeta....szkoda ze za kreacje tyle wydamam :-(khmmm
p10206244rj.jpg

p10206250fs.jpg

Kurna ale wymiatasz Myfa rewelka i podpisuje sie pod tym co dziewczęta napisały ładne koturny z jakimś akcentem naturalnym !

reklama
Do góry