reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy :-)

Karola7 ja tez sie nie moge napatrzec,a najbardziej jak spi, hihi. A ten Twoj komar mi sie podobajet, musze takiego poszukac:) Marcel lubi wszystko co sie rusza.
Madzia dawaj tego brachola, nie ma to jak zywa zabawka:) a jak Marcelek sie znudzi to moze...ja sie pobawie:p

reklama
Ja nie mam leżaczka - bo fotelik samochodowy jest the best "maxi cosi" - jest przeznaczony do 13 kg.

Nosidełko obecnie używamy "chicco go plus" - ale juz nie długo bo ono jest do 9 kg ;D we wtorek zobaczę ile waży mój skarb ;D potem zobaczymy czy coś zmienić - bo chusta okazała się niewypałem w naszym przypadku więc przechandlowałam ją ;D

Ja ostatnio nabyłam w sklepie body na 80 cm na zaś - co się okazuje jest idealne na mojego berbecia ;D Na pewno nie ma tyle cm ale jak mu ubranka już kupuję na 74 cm i chyba zacznę na 80 cm. Mam nie dość, że pulchnego szkraba to jeszcze wysokiego ;D

Rybka u nas to samo Olcia jest mega długa body na 74 z H&M są akurat na nią ;) co to bedzie do lata ! Teraz nosi ciuszki z Zary na metce jest napisane 9-12 miesiecy a ona ma niecałe 4 ;D

My tez nosimy juz na 74 (a pojedyncze i na 80 się zdarzają) Ostatnio na zdjęciach odkryłam, że Iga jest ubrana w ciuszki w których Mati chodzil jak miał ponad pół roku - bo juz siedział. Zbiegły sie te ciuchy czy mi córa tak wyrosła? ;)

basiii pisze:
Ciuszków od mnoga i ciut mamy Potrzebuje dobry leżaczek i nosidełko czy mozecie polecic cos fajnego ?Hubercik ma prawie 8 kg i szybko rosnie
Ekstra zabaweczki macie:)

my lezaczek mamy taki (pożyczony), jest bezfirmowy, ale jestem zadowolona. Moze służyć jako kołyska lub zablokować, oparcie jeste regulowane jest regulowana rączka, więc można powiesić zabawki (jak w foteliku).
Fotelik kupiłam na forum gazety.pl używane mothercare, tez może służyć jako kołyska za 110 zł ;D

A dzis kupiłam pieluchy happy 60 sztuk za 20 złotych ;D

hmmm, my dopiero ciuszki na 68 cm nosimy :)

na pediatrii uczyli nas że dziecku przybywa w czasie pierwszego roku około 30 cm...heh teoria... wygląda na to, że PIter, Iga i Olcia już w czwartym miesiącu wykorzystają ten limit ;)

reklama
No własnie czyzby nam póżniej dzieci nie rozły ;D A tak wogóle to mój już chyba limit tycia półroczny wyczerpał ;D

Do góry