reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :-)

Karola7 ja tez sie nie moge napatrzec,a najbardziej jak spi, hihi. A ten Twoj komar mi sie podobajet, musze takiego poszukac:) Marcel lubi wszystko co sie rusza.
Madzia dawaj tego brachola, nie ma to jak zywa zabawka:) a jak Marcelek sie znudzi to moze...ja sie pobawie:p

reklama
Ja nie mam leżaczka - bo fotelik samochodowy jest the best "maxi cosi" - jest przeznaczony do 13 kg.

Nosidełko obecnie używamy "chicco go plus" - ale juz nie długo bo ono jest do 9 kg ;D we wtorek zobaczę ile waży mój skarb ;D potem zobaczymy czy coś zmienić - bo chusta okazała się niewypałem w naszym przypadku więc przechandlowałam ją ;D

Ja ostatnio nabyłam w sklepie body na 80 cm na zaś - co się okazuje jest idealne na mojego berbecia ;D Na pewno nie ma tyle cm ale jak mu ubranka już kupuję na 74 cm i chyba zacznę na 80 cm. Mam nie dość, że pulchnego szkraba to jeszcze wysokiego ;D

Rybka u nas to samo Olcia jest mega długa body na 74 z H&M są akurat na nią ;) co to bedzie do lata ! Teraz nosi ciuszki z Zary na metce jest napisane 9-12 miesiecy a ona ma niecałe 4 ;D

My tez nosimy juz na 74 (a pojedyncze i na 80 się zdarzają) Ostatnio na zdjęciach odkryłam, że Iga jest ubrana w ciuszki w których Mati chodzil jak miał ponad pół roku - bo juz siedział. Zbiegły sie te ciuchy czy mi córa tak wyrosła? ;)

basiii pisze:
Ciuszków od mnoga i ciut mamy Potrzebuje dobry leżaczek i nosidełko czy mozecie polecic cos fajnego ?Hubercik ma prawie 8 kg i szybko rosnie
Ekstra zabaweczki macie:)

my lezaczek mamy taki (pożyczony), jest bezfirmowy, ale jestem zadowolona. Moze służyć jako kołyska lub zablokować, oparcie jeste regulowane jest regulowana rączka, więc można powiesić zabawki (jak w foteliku).
Fotelik kupiłam na forum gazety.pl używane mothercare, tez może służyć jako kołyska za 110 zł ;D

A dzis kupiłam pieluchy happy 60 sztuk za 20 złotych ;D

hmmm, my dopiero ciuszki na 68 cm nosimy :)

na pediatrii uczyli nas że dziecku przybywa w czasie pierwszego roku około 30 cm...heh teoria... wygląda na to, że PIter, Iga i Olcia już w czwartym miesiącu wykorzystają ten limit ;)

reklama
No własnie czyzby nam póżniej dzieci nie rozły ;D A tak wogóle to mój już chyba limit tycia półroczny wyczerpał ;D

Do góry