reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :-)

wow Myfa!!! Koniecznie zrob zdjecia. Fajne, fajne. Ja tez niedlugo zaczne poszukiwania, w sierpniu weselicho.
Hmmm, co do butow, ja generalnie nie nosze szpilek, strasznie sie mecze na obcasach. Jakbys znalazla do tego jkaies fajne sandaly, troche wyzsze to mysle ze bedzie dobrze.

reklama
Asiu ja tez na szpilach nie chodze ale na zmiane na weselicho biore sobie inne butki...na kaczuszce...pokaze foty z chrzcin wczesniej nie chce sie pokazywac w tym, za tydzien jeszcze do fryzjera ...wiec moze po nim....

Myfa jak napisałaś że to kreacja na chrzciny to się z deczka zdziwiłam. Kiecka dla Huberta. Dopiero potem walnęłam się w sagan, bo zrozumiałam :D
A dzisiaj doszło do nas nosidełko od Elfika1, fajne,fajne, czrwoniutkie. Dzieciowi bardzo się podoba. Siedział w nim i się uśmiechał :)

Ja muszę wypuścić się do sklepów po kreację na chrzciny...
Myfcia a Twoja kreacja super, ja myślę o spódnicy w tym stylu ale chyba w brązach...
Ja bym Myfcia do tego ubrała balerinki

Koniecznie pokarz sie Myfcia w kreacji ja też bym wybrała jakieś pastelowe balerinki i może jakieś ładne kabaretki do tego teraz w Caldezonii sa takie
wiosenne kabaretki śliczne kolory!

Ja wczoraj pojechałam z Tomkiem po leżaki na taras wróciliśmy bez za to ja kupiłam sobie spodenki - rybaczki na spacerki z małą ;D

Myfcia... balerinki do teoche innego fasonu spodniczki (moim zdaniem)...
Do tego to ja bym sobie strzelila sandalki na koturnie, ale na tej takiej waskiej, ktora od tylu wyglada jak obcas normalny :-)

Myfcia wow jaka kreacja! koniecznie ubierz się w to i strzelaj foteczki! hmmm moim zdaniem sandałki na 3 cm szpileczce i o cieniutkich paseczkach idealnie by pasowały :D

Najlepiej jak byś Myfcia ubrała to wtedy można by dokładnie ocenić jaka jest długość i fason spódniczki oraz jak cały komplecik wygląda ;D

no, to problem Myfy rozwiazany:) do kreacji zaklada: sandaly, balerinki, sandaly na koturnie no i sandalki na 3 cm szoplce:p zawsze mozesz na nas liczyc, hihih:)

reklama
Do góry